Inlägg från: Anonym (3e) |Visa alla inlägg
  • Anonym (3e)

    BF februari 2020

    Jag plussade svagt igår och misstänkte spökstreck, så åkte på apoteket direkt när jag vaknade imorse och köpte fler. Ett testa tidigt och ett digitalt. När det visade ett svagt streck på testa tidigt så tog jag det digitala också och det visade gravid 1-2. Och om jag räknar från sista mensens första dag är jag i vecka 4(3+5). Kan inte förstå, detta är andra ägglossningen sedan jag slutade med ppiller och skulle alltså ha fått min andra mens nu om några dagar ? bara hoppas att pyret stannar ?????

  • Anonym (3e)
    Anonym (entrea) skrev 2019-05-29 22:54:20 följande:

    Vad roligt att gruppen fylls på! Finns det intresse av en sluten och hemlig facebookgrupp sedan, när allt sjunkit in lite liksom? :) Jag tycker att dom grupperna har varit såå givande och härliga med mina två tidigare barn så skulle gärna starta en! :)


    Ja jag kan absolut tycka det vore trevligt med en fb grupp längre fram. Gick med i en med mitt yngsta barn för nästan 4 år sedan nu och vi pratar fortfarande om allt möjligt varje dag ???? visst, har ramlat bort en hel del folk från start men vi är ett underbart gäng nu ?
  • Anonym (3e)

    Ni som har hittat hit hittills, vore det inte kul och berätta lite om er själva?

    Jag är 26 år, blir 27 i år och bor i Sundsvall. Detta blir mitt 3e barn, har en 9åring och en som blir 3 efter sommaren :)

    Roliga denna graviditet är att ingen misstänker att vi försökt med en till då sambon fram tills efter jul var helt bestämd med att han ej ville ha fler om någon frågat haha. Så om detta går vägen ska det blir kul att hitta på nått bra sätt att avslöja de :D

Svar på tråden BF februari 2020