• Jilo

    BIM juli 2019

    Smlan skrev 2019-06-05 11:12:06 följande:

    Haha, ja du ser det så :) Jag inser att jag nog inte tänkte tanken helt full ut. Tänkte mest att i mars börjar det bli ljusare, det är snart vår och bebisen kommer fylla år ganska tidigt på året vilket kan var en fördel i vissa situationer. 

    Men att vara höggravid mitt i vintern kanske inte är nån höjdare med kläder och så såklart. Och RS peakar väl i januari, eller? Men allt som allt känns det som lyxproblem. Jag vill bara blir gravid, NU! :)


    Har två barn födda i mars och har tyckt att det varit toppen på alla vis! Fast februari hade inte varit fel det med.. :)

    Barnen har haft fördel av det och personligen tyckte jag det var mysigt att kunna bära och gulla bebisen utan massa tjocka kläder. Och att de inte kunde krypa första sommaren så man kunde sitta lugnt i gräset, på stranden etc. För att bara nämna några exempel :)
  • Jilo
    Daphodil skrev 2019-06-24 10:32:55 följande:

    Vi har hållit på ett år och haft två missfall på vägen, varav ett sent, så att slappna av är lättare sagt än gjort. Tack för din input, men jag efterfrågar främst om någon haft liknande känningar och vad det innebar.


    Lika för mig. Försökt drygt ett år, två missfall, och för första gången under den här tiden, ingen ägglossning! Borde ha haft lör-sön. Inte mycket känningar heller, nästan inga faktiskt :( Tempen är hög och har varit ända sedan jag började månadens mätningar på cd6. Undrar vad 17 som pågår?
  • Jilo
    Myrkrypet skrev 2019-06-24 12:44:07 följande:

    Är tempen högre än den brukar hela tiden? Du är inte gravid då?


    Daphodil skrev 2019-06-24 12:51:16 följande:

    Har du tagit ett test? Med tanke på hög temp?


    Nej, alltså, tempen sjönk och testerna var negativa både dagen innan bim och samma dag som mensen startade (som en klocka). Några dagar senare, under fortfarande mens, höjs tempen, och ja, är fortfarande hög. Men jag hoppas att det inte beror på äl mitt i mensen, för då lär jag inte ha blivit gravid ändå :( Utan hoppas på nån annan orsak och att äl kommer igång snart. Ältesterna är negativa. Men nog borde man kunna få äl även om man skulle dras med någon slags infektion eller liknande?
  • Jilo

    Väntar också fortfarande på äl, dag 19 av 28....Gubben har blinkat i 10 dagar nu. Vad märkligt att vi är så många med samma problem den här månaden! :0 Har inga känningar att det är på gång tyvärr :(

  • Jilo

    Glad gubbe idag äntligen!!! Hade helt gett upp det! Men det är cd23 av 28 och jag mår rejält illa så jag funderar på att köpa ett gravtest...Trots att jag inte haft äl än haha vad desperat man är! Vet att glad gubbe kan betyda mens också men det har jag aldrig fått förut.

Svar på tråden BIM juli 2019