Inlägg från: Embla twopointoh |Visa alla inlägg
  • Embla twopointoh

    Alltså HUR kan man komma i mjukisbyxor till tentasalen?

    Anonym (Stör mig) skrev 2019-05-28 15:36:25 följande:

    Hur kan man med och komma i mjukisbyxor till tentasalen? Jag fattar inte det. Varför ska man ha ?slappa? kläder bara för att det råkar vara en tenta? Tentan idag började kl 8.30 och jag såg flera (unga) studenter bära mjukisbyxor på sig...alltså varför? Mjukisbyxor har man på sig hemma och ingen annanstans. Hur tänker folk?? Jag tycker det är ett hån mot de seriösa studenterna.


    På en tenta vill man ha sköna, bekväma kläder på sig. Hur man är klädd på tentan är absolut inte relevant för examinationen. Vid en muntlig examination/redovisning kanske det spelar roll (lite), men inte vid en salstenta.

    En av professorerna vid mitt universitet kom till ena föreläsningen i kostym, för att nästa gång dyka upp i träningsoverall. Spelade det någon roll för det han föreläste om? Inte alls. Lärde vi studenter oss mindre för det?


  • Embla twopointoh

    Åh, det förklarar ett och annat! Anledningen till att jag kuggade på kvantmekaniktentan var för att ett par av de andra i tentasalen hade mjukisbyxor på sig! Jag kände mig så kränkt av deras hänsynslöshet att jag skrev och räknade fel på frågorna! Tack TS, för att du hjälpte mig förstå!

Svar på tråden Alltså HUR kan man komma i mjukisbyxor till tentasalen?