Inlägg från: Anonym (Pga hennes utseende) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Pga hennes utseende)

    Varför valde DU att vara otrogen?

    Jag valde det pga hennes utseende och sexighet. Den jag var otrogen med är väldigt snygg, och var väldigt "på". Jag sa nej några gånger, en massa gånger rentav men hon tog sig liksom in i huvudet och penisen på mig. Att en sån brud ville ha mig, brudar som ser ut så runkar jag till när jag ser porr osv.

    Det låter som världens lamaste ursäkt kanske, "Hon var så jäkla snygg därför vänstrade jag?" Men det är den största orsaken. Helt ärligt. Det är en större faktor än att min fru hade vart otrogen och jag ville "hämnas", eller att sexlivet hemma nästan inte fanns osv. Hon var väldigt snygg, det är den egentliga och väldigt lama orsaken. 

  • Anonym (Pga hennes utseende)
    Anonym (QvD) skrev 2019-06-01 23:34:11 följande:
    Tycker inte alls det låter "lamt". Din fru hade redan varit det mot dig, så varför inte du mot henne. Hur tog din fru det? Eller vet hon ingenting? Hon kan ju inte säga så mycket om det om hon var otrogen mot dig innan. Eller?
    Man löser ingenting genom att vara otrogen tillbaks. Man känner sig inte mindre sviken, och känslan av att själv ha svikit blir inte mindre.

    Min dåvarande fru tog det väldigt dåligt. Det blev skilsmässa, drama och ledsna barn. Inte gemensamma barn, jag hade inga egna, men ändå barn som kändes som mina. Så jag svek inte bara min dåvarande fru, utan även hennes barn.
    Anonym (kulpåjobbet) skrev 2019-06-02 07:56:15 följande:
    Otäck tjej. Jag föredrar att jag tar mig in i tjejen med min penis, än att hon tar sig in i min penis.
    hahahahaha:D
     
Svar på tråden Varför valde DU att vara otrogen?