Inlägg från: Anonym (JA GENAST) |Visa alla inlägg
  • Anonym (JA GENAST)

    Sluta skriva till honom ?

    Det låter som du kväver honom och att han är konflikträdd och dålig på att kommunicera, som de allra flesta män faktiskt. Han låter bara som en helt vanlig rätt usel snubbe.

    Men herregud höras 2-3 ggr/dag på telefon eller annat...skaffa dig ett liv säger jag! Du hänger upp hela din existens på honom och det är väldigt oattraktivt drag för de allra flesta. Om inte annat har han förlorat respekten och intresset för dig eftersom han vet exakt var han har dig.

    Gå ut, gör saker för dig själv, träffa polare, gå ut och festa, klä upp dig, flirta med andra. Stäng av honom ett tag och hör inte av dig alls förrän han gjort det.

    Låt honom längta lite, bli spännande och attraktiv för honom. Du förnedrar dig själv som du gör nu. Dåligt för din självkänsla och bådar inte gott i kärlek. Män gillar starka tjejer som har ett  liv vid sidan om som inte kväver dem.

  • Anonym (JA GENAST)
    Anonym (Den rätte) skrev 2019-08-16 14:36:53 följande:
    Ja det är inte lätt att vara kär tyvärr och när jag är där så är han trevlig.
    Vi ska åka iväg på resa nu i September.
    Men ja visst är kanske inte förhållandet optimalt och han får väl ut mer än jag.
    Han vill inte prata så mycket i telefon eftersom då har vi tömt alla diskussionsämnen när vi möts.
    Herregud en snubbe som får slut på samtalsämnen genom att prata på telefon kan inte ha så mycket fantasi eller nåt större intellekt. Trodde snarare man fick mer att prata om desto mer man lärde känna varann. Om inte finns det ju miljontals andra ämnen att prata om utanför personligheten. Politik, känslor, mat, samhället, litteratur, film, hobbies, musik, drömmar, tankar som far mm..ja det tar ju i princip aldrig slut;)
Svar på tråden Sluta skriva till honom ?