Inlägg från: Guldnova |Visa alla inlägg
  • Guldnova

    Förlossning med rectocele/framfall

    LyCKa55 skrev 2020-09-27 18:22:54 följande:

    Ser att den här tråden är ganska gammal nu men ändå den nyaste jag hittar. Känns ändå lättande att läsa att ni har fött barn med detta o att allt har gått bra osv. Har två barn o har nu upptäckt att jag ev har lite framfall. Tror inte de är så illa men vill inte att det ska bli värre. Vi har tänkt skaffa en tredje bebis snart o jag ska kolla med gyn om en vecka. Men som jag uppfattat de brukar iaf inte graviditer o förlossning va någon fara..?

    Har ni haft besvär undee graviditeten att de börjat hänga ut mer eller blivit jobbigare?

    Hoppas nån kollar o vill svara


    Jag fick problem efter barn nr 2, måste trycka med tummen i slidan för att kunna bajsa. Sexlivet dog nästan men inga andra problem.  Efter fjärde barnet fick jag så stora problem att jag var tvungen att söka hjälp. Akut operation. 8 års lidande i tysthet var äntligen över. Jag visste inte att det fanns ett namn för det jag hade och hur vanligt det faktiskt är.
  • Guldnova
    LyCKa55 skrev 2021-01-02 21:22:39 följande:
    Men så tråkigt! Jag har läst massor om de bla här på familjeliv o de verkar så vanligt. Det göe att jag känner mig lite lättad ändå. Jag tror ju det är någon typ av framfall jag fått. Måste bara få till atr bli undersökt.

    Det där med avföring hae jag läst många som måste göra. Hade nog aldrog själv kommit på tanken att göra så själv. Har inga sånna problem nu iaf o hoppas jag slipper.

    Men nu är de mycket bättre för dig om jag förstår de rätt?
    Jajjemen, inga problem nu. Det måste talas mer om vad som händer med kroppen så att vi slipper detta lidande. 
Svar på tråden Förlossning med rectocele/framfall