Inlägg från: BaKu |Visa alla inlägg
  • BaKu

    Gör så ont vid amning!

    Teresa B skrev 2019-06-11 13:07:53 följande:

    Hej igen!

    Jag köpte ett flertal amningsnappar, och så använde jag samma napp för ett par amningar innan byte. De blir lätt en fet hinna på dem, så att diska av med någon droppe diskmedel skölja och sedan koka dem fungerade för att de skulle sitta fast ordentligt.

    Då barnet var tre månader kunde vi amma helt utan amningsnapp, så för att det behövs nu så betyder det ju inte att det alltid kommer att vara så!

    Lycka till!


    Lånar inlägget. Jättebra du sökt hjälp. Jag gjorde likadant att jag hade flera. Kokade dem på morgonen och sköljde bara av dem mellan (gör det i kallt vatten) och det funkade så bra. Hade sår på ena bröstvårtan och det vägrade läka så körde napp framförallt på den sidan. Kände att hellre att han äter med nappen än inte alls. Fick lite varning från BM, men det var mest ur synpunkten att det EVENTUELLT kunde bli så att han inte kunde äta utan sen och att det kunde vara lite bökigt. Men har ännu inte hört någon som faktiskt haft det problemet. Dessutom var nappen toppen de gånger brösten var överfulla. Han kunde äta utan att få mjölken i halsen och massa luft i sig. Ibland också när han var lite orolig och det var svårt att få honom att äta ordentligt. Då var det precis som nappen lugnade det lite.

    Så var inte rädd att använda den ett tag så håller jag tummarna för att det kommer gå bättre framöver.
Svar på tråden Gör så ont vid amning!