Inlägg från: plättarmedsylt |Visa alla inlägg
  • plättarmedsylt

    Antisemitismen inom vänstern, varför?

    Swaziland skrev 2019-06-12 07:54:38 följande:

    Som jag sagt hela tiden: Det är trist för judarna men deras gnäll står inte i proportion. Jag har varit i Transnistrien och det råder ingen nöd på folk där. De har det väldigt mycket bättre än många grannländer.


    Vad spelar det för roll vilken etnisk grupp som får ta emot mest rasism? Att grupp A blir utsatta för mer rasism än grupp B, innebär inte att grupp B inte har rätt att klaga när de utsätts för rasism. Är det i alla situationer bara den som har det värst som har rätt att klaga? Som någon annan skrev så är det whataboutism du håller på med.

    Sedan finns det ingen anledning att kalla det gnäll när judarna klagar över rasism, men inte när andra grupper gör det. Du säger att du bara hatar staten Israel, men att döma av hur du uttrycker dig, så verkar du inte särskilt förtjust i judar heller.
  • plättarmedsylt
    Swaziland skrev 2019-06-11 13:20:39 följande:

    Jag har inga problem med judar. Jag har problem med Israel. Om vi jämför med svarta, homosexuella eller diverse handikappade så har dessa människorna aldrig gjort något fel som grupp men ändå gnäller de inte så mycket i proportion som judar gör. Hatar staten Israel. Har inte med judar att göra.


    Menar du att judar har gjort fel som grupp?
Svar på tråden Antisemitismen inom vänstern, varför?