Inlägg från: gabi1969 |Visa alla inlägg
  • gabi1969

    Antisemitismen inom vänstern, varför?

    Vänstern har alltid bekämpat religion. De har sett den som en förtryckande makt mot människor.

    Förr så var det möjligen så. Vänstern reformerade kyrkan genom att infiltrera den. Kristendomen i dag är verkligen inte kristen och präster och biskopar

    Har förstört kristendomen.

    Staten Israel får alltid kritik, men israels grannländer slipper undan trots att de vill utplåna Israel och har flera gånger startat krig mot Israel.

    Det är svårt att förstå vänsterns ständiga kritik och antisemitism.

  • gabi1969

    När vänstern har åsikter om judar är det kritik. Alla andra negativa åsikter jämställs med hat och nazism.

    Förövrigt ser vänstern palestinier som brödrar och systrar. Det är en omöjlig konflikt att lösa i Mellanöstern.

    Enligt info jag har betalar myndigheter ut pengar till familjer som har anhöriga som begår terrordåd mot staten Israel. Sverige skänker stora belopp till staten Palestina.

  • gabi1969
    Welina skrev 2019-07-21 20:00:51 följande:

    Vänsterns stora problem är att de är så endimensionella och bara kan ha en tanke i huvudet åt gången.

    Det absolut viktigaste för vänstern är att utse en grupp som är offer, den gruppen ska hyllas och hjälpas, vad de än gör.

    Alla andra är förövare och onda och ska svartmålas vad de än gör. Nu är det invandrarna som är "tycka synd om-gruppen" för vänstern och de flesta invandrare (eller de mest i debatten högljudda) är av en viss religion som hatar en annan religion.

    Eftersom den utsedda "offer"- gruppen aldrig kan göra fel så anser vänstern att de har rätt i sitt utpekande.

    Lite enkelt förklarat, men i stora drag är det tyvärr så här vänstern fungerar. Det är därför de måste importera nya väljare, när de gamla blivit för självständiga, inte är offer längre och klarar sig själva.


    En intressant tanke. Makten är viktigare än folkets bästa.

    Det var längesedan S var ett parti som brydde sig om arbetaren och den vanliga väljaren.

    Idag är det minoriteter och invandrare som är målgrupperna.
  • gabi1969
    Digestive skrev 2019-08-04 17:42:24 följande:

    Tänk när alla nykomna muslimer, kristna och övriga religiösa människor som har sökt sig hit från jordens alla saliga och osaliga hörn... får smaka på vad Socialdemokraternas aktivistiska gräsrötter tycker och tänker om religion och sin tur religiösa.

    När man satsar riktigt hårt på att hamna under 20%. Betänkt att det här partiet låg på strax över 45% året 1994... och numera - bara 25/24 år senare - haltar in på drygt 28%. Det är ett tapp på ungefär 40% och saknar motstycke i svensk historia.

    Vad hände? Dålig ledning, en ovilja till att lyssna på sina väljare och gränslösa aktivister som FDFMGA... var det som hände.

    För att inte tala om trådens ämne, antisemetism.

    De primärt nyvunna rösterna som överhuvudtaget vill ha någonting med S att göra idag, är folk som inte har hunnit lära sig svenska än. När de dock inser vilken soppa de röstar på så kommer de göra som de flesta andra... och lämna det rammande skeppet.

    Låt oss sörja partiets förlorade glans - svunnen tid kommer aldrig tillbaka - samt visa upp det toxiska fula nylle som partiet med entourage bär på idag. Alla med ögon ser.


    Att socialdemokraterna tappar väljare beror främst på att de numera ligger på kyrkogården. Den äldre generationens socialdemokrater röstade på socialdemokraterna för att de då var riktiga socialdemokrater.

    Löntagares pensionärers sjukas arbetslösas problem i vardagen togs på allvar med respekt och djup förståelse. demokrati och inflytande var viktiga frågor. Människor märkte en förbättring varje valperiod.

    Idag är det ingen skillnad på hur man röstar. Dagens arbetare röstar inte på sossarna. Några få kvarvarande sossar finns. De röstar alltid på s oavsett vad s för för politik. Höjd pensionsålder höjda skatter jajamän det blir sossarna ändå.

    Det som trots allt höjer deras siffror är invandrarnas röster. I miljonprogramsområdena runt om i Sverige röstar 70-80 % på sossarna.

    Bidrag bidrag bidrag. Sen är sossarna där och hjälper invandrarna att rösta. Ha ha ha ha!!!!!
  • gabi1969
    nihka skrev 2019-08-12 13:11:34 följande:

    Nej, men du kan ju vända dig till makthavarna i ditt "perfekta" land och tala om att att du motsätter dig att de sätter kulor i huvudet på människor som inte längre utgör ett hot i stället för att gnälla på att svensk polis av misstag skjuter oskyldiga.


    Hur vet man att någon inte längre utgör ett hot, som nyss har hotat dig och sagt att du ska dö?
  • gabi1969

    SD vill ju höja A-Kassan mest av alla partier jag har inte koll på allt du skriver om SD. Men det mesta du anser att SD är emot stämmer inte.

    Jag har tidigare röstat på SD, Vänstern och på Sossarna. Nästa val ska jag inte rösta. Jag har gett upp. Blir ändå ingen skillnad hur man än rösta.

    Gängkriminaliteten kommer att fortsätta fusk med bidrag bland invandrare kommer att fortsätta. Den svenska arbetaren kommer inte att få det bättre. Elförsörjningen kommer att bli en katastrof. Klimatbluffen kommer att fortsätta. Som sagt jag kan skriva ännu mer som kommer att bli värre men ni fattar väl att jag är skeptisk till politik.

    Har varit mycket intresserad tom aktiv. Men jag har gett upp.

  • gabi1969

    Om jag har förstått det rätt så är det så här.

    Efter kriget så enades FN om att staten Israel skulle bildas. Det var på grund av judarnas öde under kriget. Kort efter att Israel bildades anfölls landet av arabiska närliggande stater. Det kriget vann Israel och har då enligt internationella lagar rätt att överta landområden.

    Det var det som hände.

    Sen har araberna vid flera tillfällen krigat mot Israel. Varje gång har Israel lyckats försvara sig. Om det även hade bildats en palestinsk stat samtidigt som den judiska hade araberna ändå inte varit nöjda.

    Så att nu sitta och beskylla Israel för allt möjligt är bara dumt. Att sitta och dra nya landsgränser hitta på nya problem är bara löjligt. Även om gränserna skulle återställas till då Israel bildades skulle araberna ändå inte vara nöjda. De blir aldrig nöjda.

    Att Israel är ett blomstrande land med demokrati västerländskt levnadssätt är ett tecken på mognad och förstånd. Tyvärr saknar arabernas stater denna ledning. Det är inte Israels fel.

    Jag kan möjligtvis acceptera att Palestina erkänns och tvingas till ett erkänna Israel. Men Palestina hade ändå inte blivit lika sekulariserat och demokratiskt som Israel. Det beror på araberna själva. Det beror på deras religion och oförsonliga dumhet. De förlorar själva på detta beteende.

  • gabi1969
    Padirac skrev 2021-06-27 15:59:14 följande:

    Radikalkonservatismen delade med sig av antiparlementarism, avsky mot liberalism och kanske också för kommunismen

    Nationalkonservatismen delade med sig av föreställningar om nationens betydelse och det som komm att kallas för den konservativa revolutionen delade med sig av föreställningar om den mytiska och mystiska nationen, om tyskhet, med antiparlementarism, antikapitalism..

    Nazismen var en smältdelegel av obskyra föreställningar om nationens storhet, raser och mot frihetlighet och parlamentarism..

    Se, det var inte så svårt att fråga efter mer istället för att hitta på än det ena än det andra vad någon menar


    En nation med en religion sekulariserad assimilerade invandrare från liknande länder kulturer är absolut det bästa. Det kan funka med små minoriteter som i vardagen följer vad majoriteten gör tycker och tänker men inom hemmet och föreningar kan utöva sin kultur o traditioner.

    Mångkultur blandade religioner moral heder skam sociala beteende är absolut inte bra det är tydligt nu i Sverige. Eller?
  • gabi1969
    Padirac skrev 2021-06-27 22:25:35 följande:

    Se där.. lite etnopluralism ... Eller?


    Nu förknippar man det ordet med nazism och det är inte det jag eftersträvar. Det går utmärkt att ha ett samhälle som vilar på grundpelarna jag nämnde. Så såg Sverige ut tidigare och det Sverige var mycket bättre. Jag växte upp i det Sverige.

    T.o.m. socialdemokraternas partiledare och statsminister sa att vi levde lyckligare i Sverige än folket i usa eftersom vi var ett homogent folk i rasen och kulturen. Ungefär så sa han.

    Nu anser inte jag att vi ska vara renrasiga och kulturellt exakt lika. Kultur ändrar sig alltid pga mode och intryck utifrån tackvare resor mm. Men Sverige för 50 år sedan var tryggare stabilare och starkare som nation.
  • gabi1969

    Jag tror inte att det i grunden är antisemitism . Det är socialismen som binder samma dem.  Men det blir antisemitism

Svar på tråden Antisemitismen inom vänstern, varför?