Inlägg från: klyban |Visa alla inlägg
  • klyban

    Antisemitismen inom vänstern, varför?

    Digestive skrev 2024-02-05 22:01:39 följande:
    Är det svårt för dig att förstå vederbörandes två meningar och vem som anklagas för vad i dem?

    Det är faktum att Jamal umgås med en person som blivit arresterad för finansiering av terrordåd. Tycker du det är lämpligt att en politiker har sådana polare?

    Jag kan dekonstruera meningarna i lättare bitar om du har behov. Under mina svenskastudier lärde jag mig även att skriva texter i format som rekommenderas för synskada och har även praktiserat formatet en del under korrespondens med min tidigare lärare i arabiska, vilket gick utmärkt.

    Jag kan hjälpa till om det behövs eller så slutar du spela dum för att provocera. Det finns nog ingen här som drar sig från att bemöta dig som att du inte spelar heller. Vi kan allihopa bara meddela dig att vi klappar dig snällt på huvudet så fort du skriver till oss med sådana här provokationer.

    Finns inga som helst problem med att bemöta det du sänder ut för exakt vad det är - barnsliga provokationer som folk i din förmodade ålder borde ha upphört med för länge, länge sen.

    Så guilty by association då :lol:
    Rätt tragiskt att du ens inbillar dig den skulle funka, eller låtsas du bara?


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    FuckGoggleAskMe skrev 2024-02-05 13:28:32 följande:
    Nej, det var inte rent skitsnack. Det är faktum att Jamal umgås med en person som blivit arresterad för finansiering av terrordåd. Tycker du det är lämpligt att en politiker har sådana polare?

    Anledningen till att flickor tvingas av sina föräldrar att bära hijab, är att de ska dölja håret för pojkar, och de får inte ha vänner som är pojkar. Tycker du att det är en sund inställning av föräldrarna? Barn vill vara som sina vänner och om andra flickor inte har hijab, vill inte muslimska flickor det heller, men utan slöjförbud kan deras föräldrar påtvinga dem detta. Flickorna själva har inget val, det är ju det som är problemet. 

    Hur menar du att ett slöjförbud skulle förtrycka flickorna? De skulle tvärtom få hjälp av samhället att slippa slöja. Att vara utan slöja skulle normaliseras. 

    Om det är någon som borde skämmas, så är det du. Du tycker tydligen att föräldrar ska ha möjligheten av tvinga på sina döttrar slöja och därigenom medverka till segregering.

    Så Igen Guilty by association och det är allt du har, men du slår på trumman rätt hårt att Jamal är skyldig, antar det har med agenda och göra.
    Det är ju trots allt hans landsmän, men såklart såna petitesser vill du inte bry dig om.


     


    Att tvinga av en slöja, det handlar knappast om frihet.
    Och då står du där, föräldrar/umgänge kräver slöja, och sen när de går ut kommer nästa förtryckare och kräver den ska av.


     


    Jag förstår du aldrig använde empati och utgick enbart från dig själv.


     


    Personligen tycker jag det borde försvinna med slöja helt, men sen tänker jag ett steg till och ser de olika problemen som dyker upp.
    Kanske du ska pröva detta du med?
    För du kommer lära dig saker då.


    Digestive skrev 2024-02-05 23:11:09 följande:
    Nej, utan guilt by legitimization. Det var exempelvis en ära enligt Jamal att få sitta bredvid den här ökande finansiären av terrorbrott, en hedersplats ville han också tillägga att det var.

    Men det är såklart inte det samma som att fiska rödlistad ål.

    Haha, så dålig semantik ändrar inget, men intressant vi står där fortfarande och hur Jamal "finansierar" hamas.


    Jag förstår redan att det bara är agenda du kör, men innan bevis för annat kommer, så kommer du vara fast i den och inte ha något att säga alls som ändrar något det allra minsta.

    Att fiska ål är lagligt, bara om du gör det tillräckligt långt upp i vattensystemet.
    Fiska ål nedanför är ett lagbrott, och sånt ser vi inte ens skymten av här med Jamal dvs lagbrott.(Sicket dåligt exempel :lol: )


    Visst är det intressant Solig


    FuckGoggleAskMe skrev 2024-02-05 23:21:59 följande:
    P.g.a. mina bristfälliga kunskaper i klybanesiska, förstår jag inte riktigt ditt inlägg. Domstol? Förtal? Tycker mig kunna uttyda i alla fall att du tycker att det är acceptabelt för politiker att hänga med t.ex. terroristfinansierare.

    Så om det framkommer att Ebba Busch har kompisar som är ledargestalter i Nordisk Motståndsrörelse, Magdalena Andersson går på fester hos Hells Angels och Jimmie Å. har polare i KuKluxKlan, så tycker du att det är ok. Jaha. 

    Förstår inte heller vad du försöker skriva om förtryck. Menar du att jag borde känna empati med de muslimska föräldrar som vill tvinga sina döttrar att bära hijab, i stället för att känna empati med döttrarna? Ja det förblir nog en gåta vad du menar, brukar inte förstå dina förtydligande heller.    

    Mycket intressant att du berättar du inte ens försökt att tänka efter, och när jag säger först förtrycks de hemma, och sen ska staten och förtrycka dom ute.


    Vill du försöka igen?
    För där gick det helt åt skogen för dig.


     


    Och även sade jag empati för vad som sker, inte för föräldrar, inte för barn, inte för staten, inte för dig själv, utan för alla problem för hela frågan och där du står som neutral.
    Men lugnt du behöver inte svara, förstår nu att detta var en för stor fråga för dig att svara på och dess komplexa fråga.


    FuckGoggleAskMe skrev 2024-02-05 23:30:59 följande:
    Ja en lag mot att muslimer proppar i sina vänner för mycket mat behövs nog också hahaha!! Tyvärr är det oftast alldeles för gott också, så svårt att stå emot!

    Hahaha, okey, och nu då, vad ändrades med detta tror du? :lol:


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    FuckGoggleAskMe skrev 2024-02-06 08:38:32 följande:

    Nej jag vill nog inte försöka igen. Så rart att du påpekar att jag inte behöver svara. Dina svar är alldeles för komplexa eller vad man ska kalla dem. 

    Vill bara påpeka två saker.
    Ledargestalterna i Nordisk Motståndsrörelse är mina landsmän, men jag känner ändå ingen samhörighet med dem.
    Och, jag har inte sett några spår av vetenskapliga språkanalyser i tråden. 


    Semantik (av grekiska sema, "tecken") avser det vetenskapliga studiet av språklig betydelse eller studiet av teckensystems innebörd och tolkning.
    https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Semantik#:~:text=Semantik%20(av%20grekiska%20sema%2C%20%22,av%20teckensystems%20inneb%C3%B6rd%20och%20tolkning.


    Gulity by association berättar att du är ointresserad om en finansiering skett.


    Semantik används när en leker med ord för tex ge en betydelse som inte existerar, som tex nu förtala Jamal att han finansierar hamas.


     


    Slöjor och liknade är komplexa, men jag känner mig inte bekväm att förtrycka den förtryckta.
    Men du gör.


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    TvillingmammaVästgöte skrev 2024-02-09 08:16:07 följande:

    Nu läser jag idag en ny intressant artikel om Jamal Hamas i Expressen. Han har ringt Migrationsverket och presenterar sig som riksdagsman för S, sen har han försökt påverka ett asylärende, han ville att en imam skulle få stanna. Han ville inte att detta samtal skulle registreras! Men det gjorde det naturligtvis ändå då handläggaren följde reglerna. 


    Imamen som var så viktig är djupt konservativ , enligt Expressen. Han förespråkar månggifte, att mannen skall disciplinera sina fruar med våld och att kvinnor skall göra det som de kan, dvs ta hand om barnen och sköta hushållet åt mannen.

    Passar ju väldigt bra in i feministiska S !? 


    Feministiskt S??????
    Om du tror det, så är jämlikhet mellan könen feminism då och varför skulle inte kvinnor få vara jämlika för?


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    FuckGoggleAskMe skrev 2024-02-09 08:24:24 följande:
    Jamal Hamas? Hahaha!
    Ja han påstår tydligen att han inte förstått att det var olämpligt. Riksdagsmän som inte förstår sig på ministerstyre, inte har allmänbildning utan dåligt omdöme, borde sparkas ut. Fast svårt när de drar väljare, verkar det som.  

    Det är inte första gången politiker försöker ministerstyre, dock sällan på en mer privat nivå som detta.

    Tyvärr kan jag inte uttala mig om detta innan jag får mer information.
    För den ovan har uppenbarligen en agenda och därför litar jag inte på hens ord alls.
    För kalla någon för feminist för de vill ha jämlikhet mellan könen, så vet man att det gick fel där och att en svår agenda ligger bakom.


     


    Sen den som kan politiken lite, den vet redan om att det inte går sparka en folkvald.
    Och inte heller sparkar man ut partimedlemmar som tex Ebba gjorde nyss, utan det krävs en hel del och troligtvis mot brottslig natur eller sagt horribla saker.
    Inget av detta har vi här, dock kanske olämpligt detta samtalet.
    Men innan jag vet vad som faktiskt sades i samtalet, så är det helt omöjligt att avgöra vilken nivå det var i.


     


    Men vet viss inte bryr sig om sakligheten, för den står i vägen för agendan.
    Dock är det endast sakligheten som kommer berätta hur olämpligt det var.


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    Rataxes skrev 2024-02-13 09:24:43 följande:

    Det började inte med Jamal El-Hamas, om nu någon fått för sig det.


    www.svd.se/a/4b673b13-c89f-39fe-b78f-04bd2b61b50c/mona-sahlin-borde-valja-sitt-sallskap

    2009


    "I lördags deltog Mona Sahlin och förre utrikesministern Jan Eliasson i en demonstration där fanor för hamas och Knazbollah vajade för vinden. Stora flaggor, fullt synliga. I demonstrationen sågs också hakkors. Senare under protestmötet stacks den israeliska flaggan i brand."


     


    "I Malmö talade riksdagsledamoten Luciano Astudillo, som sitter i s partistyrelse. På en film från mötet ses tre stora Knazbollahfanor. En man bredvid Astudillo bär terrorledaren Hassan Nazirallahs porträtt på sitt bröst."


     


     


    "I Norrköping deltog förre partisekreteraren Lars Stjernkvist, nu kommunalråd. Han fångades på bild under Knazbollahflagg av bloggaren Erik Svansbo, som också konfronterade Stjernkvist. ?Det var inget konstigt med det?, ska Stjernkvist ha svarat. Också i Norrköping förekom hakkors."


    På den tiden så vart SD bara nått år sedan de var ett nazistiskt parti.


     


    Även intressant att du tror en massa saker genom plocka de ur sitt sammanhang och sen säga en sak som är inkorrekt.
    Vet det är helt i din linje, där agendan tar över.


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    Rataxes skrev 2024-02-14 15:38:29 följande:

    www.expressen.se/tv/nyheter/sverige/kaos-i-riksdagen-ahorare-avbryter-flera-ganger-/

    Varför klarar vänstern inte av att uppföra sig på åhörarplats i riksdagen? 

    "Utrikesminister Tobias Billström avbröts flera gånger under sin utrikesdeklaration i riksdagen. Flera personer omhändertogs och en har gripits för våldsamt motstånd. Klara var en av de som protesterade och kastades ut. Här berättar hon varför."

    Klara, färdiga, gråt.


    Jaha?
    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    Digestive skrev 2024-02-15 12:12:45 följande:
    Jisses, snart går det inte att prata i termer som "identitetskris".
    Speciellt inte när den är projicerad Solig
    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    Rataxes skrev 2024-02-18 10:51:36 följande:

    MP's kvarvarande språkrör (Det måste ju bli helrör?) Hyllar den avlidne norrmannen Johan Galtung, "fredsaktivist".

    Naturligtvis vet Helldén .mycket väl att Galtung var en rabiat antisemit.


    Jaha?
    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    RebeckaZ70 skrev 2024-03-02 17:10:13 följande:
    "Exakt så", skriver Strandhäll i ett svar till ett anonymt konto som skriver:
    "Den totala tystnaden när kippavandrarna på Helgeandsholmen sakta inser att de hamnat på fel sida av historien, igen."
    Strandhäll får hård kritik på X.
    "Bland det sjukaste jag läst", sågar Liberalernas partisekreterare Gulan Avci luttrat.

    Så du lyfter falska saker för attackera vänstern som vi undrar vart alla dessa antisematister är.


    Men i högern så rycker du ut till försvar, vad är detta om, för det är väldigt märkligt.
    För det enda jag funderar på är om du ens är emot antisematism, för om du är, varför ge falska inlägg?
    Och försvara uppenbar nazister och antisematister?


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
Svar på tråden Antisemitismen inom vänstern, varför?