Forum Motor - Fritid & hobby
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Ni som kämpar med körkortet?!

  Ons 12 jun 2019 15:49 Läst 0 gånger Totalt 18 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Fgf) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Fgf)
  Återställ
  Ons 12 jun 2019 15:49 #2

  Rädslan försvann efter en månad med rätt många timmar bakom ratten när jag lärde mig att köra som folk. Körde väldigt intensivt i början. Men jag var så rädd och satt och spännde mig så jag fick träningsvärk.

  Jag är också sist ut att skaffa körkort, snart 30 och allt. :) Började i januari med ett litet uppehåll på en månad+. Nu har jag bestämt mig för att köra minst 1-2 timmar varje dag och pluggar teori dagligen med böcker och körtkortonline. Hoppas verkligen att jag klarar det mot slutet av juli iallafall.

  Enda rådet jag har är att träna, träna, träna så hoppas jag att rädslan försvinner automatiskt efter att du känner dig säker på alla regler.

 • Anonym (Fgf)
  Återställ
  Ons 12 jun 2019 18:14 #5
  Enniie skrev 2019-06-12 16:57:21 följande:

  Träningsvärken känner jag igen. Eller det onda i axlarna dagen efter en körning.

  Hade också velat få in körning varje dag, men det blir bara 1-4 timmar i veckan på sin höjd, så jag hinner liksom inte känna mig riktigt säker innan nästa körning.

  Nu har dock sambon snart semester, så då kan man köra varje dag.

  Har du några svagare punkter i körningen?


  Kör du något med körskola? Det är också jätte bra, de ger en mycket bättre tips, kollar vad man kan och vad man behöver träna mer på osv. Det är ju över 10 år sedan min sambo tog körkort, så jag kan trafikregler bättre än han haha.

  Jag har inte lärt mig att fickparkera ännu. Har inte heller lärt mig hur man gör en inre och yttre koll. Ska köra några lektioner med körskolan om två veckor och framåt, så då hoppas jag att jag får bättre koll på de sakerna. Sen är det säkert massor som jag är sämre på, får se vad körskolan säger.

  Hur går din körning annars då förutom rädslan?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll