Inlägg från: Anonym (***) |Visa alla inlägg
  • Anonym (***)

    Utländska kvinnor är inte förstörda...

    Min första tanke är att svenska kvinnor har högre krav. 

  • Anonym (***)
    Kalle83 skrev 2019-06-14 00:48:19 följande:
    Jag kan bara tala för mig själv. Utan att röja deras identitet, så har de tre senaste tjejerna jag träffat tagit kontakt med mig först. De har varit 25, 25, och 21. Jag är 40. Jag har varit tveksam till kontakten, eftersom jag tänkt att de är för unga och jag för gammal. Tji fick jag, enligt dem. För varför skulle vi vilja ha en omogen kille utan trygghet och ekonomi, tänkte de. 

    Den ena är politiskt aktiv och arbetar för jämställdhet i ett centralafrikanskt land. Hon har varit i Sverige i 2 år. Den andra arbetar på en förskola och vill fortbilda sig. Den tredje, och yngsta, jobbar inom äldrevården och vill förändra synen på hur vi svenskar ser på våra äldre, eftersom hon anser att vi borde låta de bo hemma hos oss själva (som de gör i Uganda) haha. Väldigt fint, dock. 
    Så under cirka ett års tid har du dejtat mer än 3 tjejer från utlandet. Varför har ingen av relationerna hållit?

    Varför tror du att unga utländska kvinnor dras till äldre män?
  • Anonym (***)
    Anonym (Man) skrev 2019-06-15 13:39:57 följande:
    Alla kvinnor gör alltid som alla andra kvinnor överallt i alla kulturer.

    Så om du träffar på tjejer från andra kulturer så är de annorlunda för att deras kultur är annorlunda, inte för att tjejerna är speciellt intressanta, det är kvinnor nämligen aldrig, och om du spenderar mycket tid i deras kultur så märker du att de är likadana som andra kvinnor där.

    Av nån anledning så vet inte kvinnor detta själva utan tror att de är speciella, intressanta och kommit på att de ska vara som de är själva.

    Så ryskor är homofober, svenskor feministnazis, japanskor rasister osv...

    Men om du tar en kvinna från en kultur, till exempel en svenska, och frågar henne så är hon övertygad att hon aldrig skulle vara rasist om hon bott i japan, eller homofob om hon bott i ryssland, och vice versa om man byter plats på dem. Det är direkt komiskt.

    Med allt det sagt så är det ändå så att just svenska kvinnor nog är de i särklass mest värdelösa för förhållanden för en man generellt sett. Det enda som kan vara lite bra är att man inte behöver vara så öppet macho och låtsas veta allt hela tiden, men grejen är att kvinnor alltid är kvinnor, så även om svenskor hävdar att man kommer undan med att vara mer tam, så börjar de ändå snart förakta sina män som beter sig så ändå, så egentligen är det exakt samma sak bara det att det är mer öppet med kvinnor från andra kulturer.

    Som du är inne på så är de annars ju bara mer okvinnliga, kassa på flörta och beter sig lite som sociala vedträn från en svensk stock i skogen.
    Ännu en bitter man på FL.

    Tur att det finns många kvinnor med utländsk bakgrund i Sverige.
Svar på tråden Utländska kvinnor är inte förstörda...