Inlägg från: Anonym (goa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (goa)

    Utländska kvinnor är inte förstörda...

    Jag tror att svenska tjejer har högre krav, eller helt enkelt andra krav. Jag vet inte varför du ser det som att svenska tjejer skulle vara förstörda. Om det verkligen är det du tycker, varför känner du ens behovet av att sitta här och diskutera detta med svenska kvinnor (som ju gissningsvis utgör majoriteten av medlemmarna här)? Det är väl bara att vara glad att tjejerna just du gillar verkar gilla dig? 

  • Anonym (goa)
    Kramklubba skrev 2019-06-14 00:08:03 följande:
    Nu är jag inte TS men det är onekligen ett intressant fenomen. Varför skall man inte diskutera intressanta fenomen? Vem är du som ska komma här och säga vad som ska diskuteras och vad som inte ska diskuteras. Befängt.

    Hur kan något som är vackrast vända som en skarp sinuskurva åt andra hållet. Vad är mekanismerna bakom detta förfall? Jag har ju mina teorier och det är att man vill förstöra Sverige för att sedan köpa upp tillgångarna som finns här billigt. För Sverige har massor med tillgångar, malm av olika slag t ex. Det har man gjort med alla medel, via det utländska bankväsendet främst, spekulationsbubblorna och valutakrisen som just nu finns i Sverige och såklart försvagning av befolkningen främst kvinnorna.
    Nu tycker jag att du tar i lite. Jag har inte försökt sätta upp regler kring vad som får diskuteras. Men jag får ofta känslan av att många killar som dejtar utländska tjejer känner ett behov av att berätta för svenska tjejer på olika forum (t.ex. här) att svenska tjejer är så mycket sämre än andra tjejer. Och jag bara känner att om man verkligen är nöjd med sin situation så borde man inte ha det behovet av att försöka trycka ner andra. Men det är möjligt att just trådstartaren till den här specifika tråden hade ett annat syfte med sin tråd. 

    Ditt andra stycke är bara en massa jäkligt märkligt babbel som jag inte ids svara på eller ens vet hur jag skulle svara på. 
Svar på tråden Utländska kvinnor är inte förstörda...