Inlägg från: Anonym (Tvärtom) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tvärtom)

    Utländska kvinnor är inte förstörda...

    Kvinna med egen gård som hatar gym, tights, netflix. Det duger inte heller, kan jag meddela. Jag är i stället FÖR annorlunda. Killar verkar bli nervösa med tjejer som inte vill åka till Ullared eller semestra utomlands, som inte kollar på tv, som inte är som "alla andra". Tröttsamt.

  • Anonym (Tvärtom)
    Anonym (L) skrev 2019-06-14 11:28:45 följande:

    Motsvarigheten för killar finns även den: Gymmar, glor på Netflix, spelar tv-spel och odlar sin egen chili, typ. Är inte feminist men för jämställdhet. Har pike-tröja och en profilbild med solglasögon på så att man inte ser ansiktet. Snark...slutsats: svenska män är förstörda!!!!


    För att inte tala om den JÄVLA fiskebilden. 99,9 procent av alla män över 40 har en bild när de står med en nyfångad jävla fisk i händerna. Och sedan är det minst en fyllebild och en utan tröja med extrem solbränna (obs inte brun utan kokt kräfta). Dödligt tråkigt.
  • Anonym (Tvärtom)
    Anonym (2a. gen. invandrare kvinna) skrev 2019-06-14 11:51:59 följande:

    De som hänger på Tinder är ju de som är så jävla omständliga i verkliga livet att de inte kan träffa någon ute.


    Här har vi fördomar! Många hänger på Tinder eller i andra dejtingforum för att de inte tycker om krogliv, för att de har småbarn och inte kan gå ut, för att de vill lära känna andra genom att skriva hellre än att enbart gå på utseende, för att de inte vill lägga pengar på alkohol, etc etc.
  • Anonym (Tvärtom)
    Anonym (Ola) skrev 2019-06-14 14:20:47 följande:

    ett annat sätt att säga de fula eller de socialt handikappade hänger på på Tinder...


    Det är väl i så fall mer socialt handikappat att vara tvungen att dricka för att våga kontakta någon av det motsatta könet ...

    Själv ägnar jag mig varken åt Tinder eller krogliv, sitter bara här på FL och hoppas på att hitta mig ett pök. Vet inte riktigt var det placerar mig på sociala handikapp-skalan. Det går inte så jävla bra i alla fall, faktiskt.
Svar på tråden Utländska kvinnor är inte förstörda...