Inlägg från: Anonym (Dimmor) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dimmor)

    Utländska kvinnor är inte förstörda...

    Kalle83 skrev 2019-06-14 00:00:44 följande:

    Därför att de i mitt tycke blir en kliché. De har måhända en fin fysik, men ägnar så mycket tid åt det, så att de får ett tomt inre. För mig är verkligen det som finns inuti mycket viktigare. Dock är plufskvinnorna inget jag föredrar, men hos kvinnor verkar det inte finnas någon balans. Antingen gymhysteri ELLER soffpotatis. Hos män verkar det vara annorlunda (dock helt ovetenskapligt tänkt).


    Haha ja du personifierar verkligen det faktum att kvinnor gör fel hur de än gör med denna tråd. De ska INTE träna för lite INTE för mycket och inte heller titta på den streamingtjänst de vill eller klä sig som de vill. De ska INTE spackla sig och INTE sluta bry sig om utseendet.

    Kan ju säga att även de som gymmar i regel inte kommer upp i rekommenderad träningsnivå, väldigt få gör det. Och jag ser bara fördelar i att fler och fler kvinnor gör som de vill, även om några saker skulle råka vara mainstream.

    Det är ganska mainstream av både män och kvinnor att våga träna, välja underhållning och välja partners som de vill också. Men omoget att inte kunna låta andra leva som de vill. Dessutom så är fler män än kvinnor överviktiga i Sverige, så var det med den manliga balansen.
Svar på tråden Utländska kvinnor är inte förstörda...