Inlägg från: Anonym (Trttr) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Trttr)

    Ni som varit otrogna, hur gick det till?

    Anonym (Anna Anonym) skrev 2019-06-20 14:30:52 följande:

    Har själv aldrig varit otrogen och skulle nog aldrig kunna vara det. Men jag är nyfiken, ni som varit otrogna någon gång, hur gick det till?

    Hur kom ni i kontakt med varann?
    Vad gjorde ni när ni träffades? Vart det sex direkt eller bara hångel? Var det romantisk stämning?
    Hur kändes det efteråt? Samvetskval eller en lust efter att ses igen?


    Du glömde ta upp frågor som hur den bedragna partnern tog det. Hur det gick med förhållandet. Vad barnen tyckte om att flytta från villan till trist lägenhet och att byta skola. etc.


  • Anonym (Trttr)
    Anonym (Anna Anonym) skrev 2019-06-27 14:25:34 följande:
    Men då måste det ju vara helt vattentätt. Man får ju inte bara se det negativa i otrohet som nästan alla verkar göra som själva inte är otrogna.
    Helt vattentätt? Ha ha, det inbillar sig de flesta, men många avslöjas ändå.

    Fråga dig själv varför du vill riskera att göra din partner så illa att han kanske skadas för resten av livet. Hatar du honom så mycket tycker jag att du ska lämna honom omedelbart.

    Läs andra tråden www.familjeliv.se/forum/thread/79716098-efter-otroheten och fundera på hur de bedragna mår. Vill du verkligen orsaka något sådant?
  • Anonym (Trttr)
    Anonym (Anna Anonym) skrev 2019-06-27 15:09:03 följande:
    Ja klart det är folk som blir sårade om det kommer fram. Men nr #15 skrev ju så här t ex:
    "Och ja, min partner har varit otrogen och jag valde att stanna. Det ältas inget och vi mår faktiskt bättre än innan i våran relation."

    Så det är inte BARA dåligt om det kommer fram heller.
    Du vill verkligen ha medhåll på att otrohet är bra för dig. Skrämmande och tragiskt.

    Problemet med internetforum är att man alltid kan hitta någon knäppskalle som håller med en, vad det än handlar om. Fråga om ifall asbest är gott och nyttigt så får du säkert medhåll av någon om du tjatar tillräckligt mycket.

    Jag tycker att du redan ikväll kan visa den här tråden för din make och fråga vad han tycker om det du skriver.
  • Anonym (Trttr)
    Anonym (Nötter) skrev 2019-06-27 17:27:58 följande:

    Mod borde rensa bort typ 90% av era kommentarer.

    Ni ska berätta hur det gick till när ni var otrogna inte moralisera om vad ni tycker om otrohet...


    Det här är ett diskussionsforum. I en diskussion bör man tillåta andra att uttrycka sina åsikter och erfarenheter i ämnet.

    Om någon frågar om den ska använda kniv eller pistol till mordet på sina barn, skulle du bara svara på den frågan? Själv skulle jag vara moraliserande och avråda.
  • Anonym (Trttr)
    Sgtwolf skrev 2019-06-28 12:49:56 följande:
    Som sagt, subjektivt.

    Själv skulle jag föredra att frun träffade en älskare en par timmar varannan vecka och lägger resten av sin uppmärksamhet på mig. Än att hon lägger all sin lediga tid på ett fritidsintresse och jag blir utan sex och närhet.
    Det är du det, men de flesta av oss resonerar inte så. Om du och din fru tycker det är en bra lösning så är det inget jag lägger mig i.

    TS make är sannolikt inte intresserad av att ha en otrogen fru.
  • Anonym (Trttr)
    Sgtwolf skrev 2019-06-28 16:30:54 följande:
    ...
    Det känns som du försöker förringa de bedragnas känslor och smärta. Du försöker avfärda otrohet som en småsak. Problemet är att de flesta bedragna inte alls upplever det så. Varför respekterar du inte deras lidande?

    Om jag är gör något mot dig så att du bryter ihop totalt är det ett problem. (Även om andra kanske skulle tagit det med en klackspark.)
  • Anonym (Trttr)
    Sgtwolf skrev 2019-06-28 17:33:32 följande:
    Jag förringar inte de som blir ledsna, tvärt om. På samma sätt som många bryter ihop av otrohet så finns det en hel del som kan hantera det utan att världen går under.

    Därför är det fel att alltid diskutera otrohet ur endast det perspektivet. Att det alltid är destruktivt och nedbrytande. Det finns fler sätt att se och hantera det på. Inget är bättre eller sämre. Men vi ser och hanterar ev otro på olika sätt.
    Eftersom de flesta tar jävligt illa till sig av att blir bedragna kan man ha det som utgångspunkt i diskussionen att även TS make skulle göra det. Är TS säker på att så inte är fallet utgår jag från att TS skulle informera oss om det. (Fast skulle hon då ens startat tråden?)
  • Anonym (Trttr)
    Anonym (Gjort det) skrev 2019-06-28 18:52:50 följande:

    Om man störs på att moralpoliser trollar i tråden så är det sämsta man kan göra att mata dem, dvs. att besvara och börja diskutera med dem. Det genererar ju bara många fler OffTopic-kommentarer.

    Ignorera bara deras inlägg! Svara bara på inlägg som följer trådens ämne.


    Vadå OT? Vi pratar om otroheten andra sida, den som vissa försöker bortse ifrån. Men den finns där, hur mycket ni än ljuger för varandra och er själva.

  • Anonym (Trttr)
    Anonym (M) skrev 2019-06-28 19:02:51 följande:
    Exakt! Sluta svara på deras inlägg, hur provocerade ni än blir, så tröttnar de.
    Sluta trolla!
  • Anonym (Trttr)
    Anonym (V) skrev 2019-06-30 17:51:47 följande:
    Att gå omkring frustrerad och förbi-sedd leder till att jag blir lättirriterad och som jag skrev tidigare så bråkade jag och min man över småsaker då jag inte själv mådde bra. Och visst, man kan skilja sig, krossa familjen, barnen får två hem, sälja huset och ändra bekantskapskretsen men förstår inte hur det skulle leda till något positivt. Det min man inte vet ,mår han heller inte dåligt utav och jag ger honom all kärlek han förtjänar trots att vårat sexliv inte är optimalt.
    Det är rätt ofta otrogna resonerar på ovanstående sätt, de tycker att de gör det rätta för sin partner och sin familj.

    Det är dock sällan någon är tacksam för att deras partner ställer upp för familjen genom att vara otrogen.

    Otack är världens lön!
Svar på tråden Ni som varit otrogna, hur gick det till?