Inlägg från: Anonym (Badar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Badar)

    Killar- Hur gör ni om ni blir kåta på stranden??

    Jag får inte tokstånd sådär direkt, utan det är en process där jag har kanske en minut på mig efter att jag känner att jag kommer få det innan jag får det. Då hoppar jag i vattnet och simmar ut en bit. Nedkylningen funkar.

    Värre med pool där vattnet inte är tillräckligt kallt. Men på sådana ställen finns ofta duschar, så då duschar jag kallt. Skulle det inte finnas det, ja då får jag gå därifrån.

    Jag tror mig dessutom ha väldigt lätt att få stånd jämfört med andra i min ålder, (c.a 40) så jag gissar att det är ett ännu mindre problem för de flesta.

    En enda gång har det hänt på allvar i vuxen ålder  och då var det mycket som gick fel på samma gång. Det var inte strand utan i pool med småbarn. Var där och badade med min son, en tjej från gymmet var där med sitt barn. Hälsade osv. sedan ville hon bli insmord med nån slags sololja och bad mig hjälpa henne med det. Hon är extremt attraktiv och c:a 10 år yngre än mig. Dessutom hade jag inte haft sex på c:a 3 år.Då fick jag en sådan fjong att jag var tvungen att vara i poolen 1 timme innan den gick ner. Kalldusch hjälpte inte, kunde dessutom inte lämna min son obevakad.  

  • Anonym (Badar)

    Nudister är knepiga. En kompis (man) som är nudist hävdar att han blir MER kåt på en vanlig badstrand än av naket, då bikini eller baddräkt får honom att undra hur det ser ut under, till skillnad från när man verkligen ser allt.

Svar på tråden Killar- Hur gör ni om ni blir kåta på stranden??