Inlägg från: Anonym (Undrar oxå:)) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undrar oxå:))

    Killar- Hur gör ni om ni blir kåta på stranden??

    Kverulant67 skrev 2019-06-25 11:17:26 följande:

    Någon gång runt 40 får man inte tokstånd direkt bara man blir kåt. Kan sjölv bli kåt på stranden, men det märks inte mycket på kuken förräna man stimulerar den på något vis. Annat var det i yngre tonåren då man hade stånd nästan jämt!


    Skönt med kontroll:)
  • Anonym (Undrar oxå:))
    Anonym (Alltid) skrev 2019-06-25 11:30:57 följande:

    Nackdelen är att kvinnor vill ha yngre, mer virila män, när mannen inte längre får tokstånd. 

    Fördelen är att vi män då inte behöver skämmas över att vi vill ha yngre kvinnor. Om det nu finns unga kvinnor som inte måste ha män med tokstånd.


    Kan också vara så att mannen blir som ung igen med en yngre kvinna. Tror helt ärligt att det mesta beror på hur man har det i förhållandet, finns för många som tror att det Ska vara så att det blir lite dött efter ett par år tillsammans. Blir lite trött över de kvinnor och män som tror att efter 40 är det inte normalt att gå runt och vara låt och känna sig som ung rent sexuellt. Man kanske får jobba mer på det bara. Samma sak om man är ung så är man automatisk alltid kåt. Som sagt beror lite på vad man har för förhållande, hur viktigt det sexuella är:)
  • Anonym (Undrar oxå:))
    Anonym (Alltid) skrev 2019-06-25 11:58:41 följande:

    Ett exempel: en kvinna jag känner ville inte ha kk vid 26.

    Nu efter 40 vill hon ha kk.


    Då gäller det ju även att kvinnan kan leverera;) Är man ett seriöst par så kanske inte alltid ett tokstånd är jätteviktigt, finns ju mer man kan göra som inte kräver det och sexlivet kan räknas som lika hett ändå. Men alla kräver olika och ser allt på olika vis så...
  • Anonym (Undrar oxå:))
    Kverulant67 skrev 2019-06-25 12:07:00 följande:

    Nu vill ju inte alla det....

    Alla över 40-45 är ju inte kärringsnusk som tur är.


    Hur menade du nu?
  • Anonym (Undrar oxå:))
    Anonym (Alltid) skrev 2019-06-25 12:07:30 följande:

    Sånt brukar aldrig diskuteras.

    Män ska leverera dock. Det är därför manliga oskulder är ett stort nej för kvinnor.

    Kvinnor är nog bra på sex från början 


    Nej Jag vet och enligt mig är det fel. Om en man tar för mycket initiativ till sex är det fel,men tar han för lite är det också fel. Tjejer få också ta lite ansvar..
  • Anonym (Undrar oxå:))
    Anonym (haspp) skrev 2019-06-25 14:16:07 följande:
    din flickvän är en en she male alltså

    Det är människor som ni som förstör nakenbad, nakenbad är inte = sexbad
    Fast han skrev ju att det inte gäller för alla nakenbad att sånt är ok. Undra hur många som vågar säga till att det inte är ok?Obestämd  
    Jag skulle vilja gå till nakenbad men känner lite som du att jag endast ser att folk är nakna inte har sex.,..
  • Anonym (Undrar oxå:))
    Anonym (haspp) skrev 2019-06-25 15:13:29 följande:
    han nämnde inte det i sitt första inlägg som citerades utan där skulle allt handla om sex, något tyvärr alltför många sammankopplar med nakenbad,

    hade han inte blivit ifrågasatt av andra hade han inte sagt att det bara var på vissa nakenbad, folk är inte synska,

    det är dessa gränslösa människor som förstör ryktet med nakenbad
    Det har du rätt i. Har du själv erfarenhet av nakenbad eller bara rykten? MÅnga har ju en tendens till att tänka och tro att Allt naket handlar om sex och tycker att det är helt förskräckligt. Sen handlar det i slutändan mer om de själv är så obekväma och inte kan förstå att det bara kan vara avslappnat och härligt att vara naken.
    Jag har noll erfarenhet, men börjar bli mer nyfiken när så många skrattar och tycker det är helkonstigt att gå runt naken. Jag har aldrig hört om att folk faktiskt har sex på såna ställen så jag undrar hur stort problem det egentligen är..?
  • Anonym (Undrar oxå:))
    Anonym (Nudie) skrev 2019-06-25 16:23:19 följande:
    Det ÄR inget problem! Jag har badat på nakenbad i 20 års tid och visst förekommer det sex på många av baden, men jag har aldrig upplevt att någon har störts av oss eller av andra som har sex... på vissa platser väntas det med sexet till moraltanterna (som haspp verkar vara en av) packat ihop och gått hem för dagen. haspp tillhör säkert den del av befolkningen som påstår att de aldrig sett på porr, och förfasas över att vi andra har en öppen och naturlig inställning till livet och alla dess njutningar.

    Eller så är haspp bara dum i huvet på riktigt!?!
    Det är just därför jag frågar om han kanske svara på hur stort problemet är. eftersom det aldrig är något man hört om nakenbad men han tydligen har erfarenhet av det.
    Men är ganska säker på att han är en sån som anmäler om han råkar se grannen gå förbi fönstret naken också eller råkar höra genom fönstret eller balkongen att grannen har sex. Jag vill inte SE när andra har sex men jag älskar att höra folk säga att de  står för att de är kåta och njuter och ser sex som en viktig del i livet och inte blir helt förskräcka över andra. Dessutom kan man ju vända på huvudet om det är jobbigt att se;)
  • Anonym (Undrar oxå:))
    Anonym (Nudie) skrev 2019-06-25 16:40:13 följande:
    Exakt! Men tyvärr finns det gott om människor som finner det största nöjet i att klaga på oss andra, när vi inte håller sig inom ramarna för vad dessa moralister finner lämpligt och sådär lagom kristet.

    Tycker du ska göra ett besök på ett nakenbad. Upplev friheten att slippa blöta badkläder, umgås med andra trevliga människor och skit i moralisterna. Gör det ni känner för och njut av livet
    Det ska jag se till att vi gör den här sommarenFlört Tack för rådetKyssSkrattande
     har en känsla av att människor på naken bad är mer öppna och accepterande och bara synen av andra nakna gör att de blir fascinerade av andra människor. Är så trött på folk som gömmer sig i massor och för stora kläder och gnäller på andra som vågar visa upp sig och sin sexighet. 
  • Anonym (Undrar oxå:))
    Anonym (Nudie) skrev 2019-06-25 17:21:17 följande:

    Helt riktigt! Alla är välkomna, oavsett ålder, kroppsform eller sexuell läggning. Var i landet bor ni? Vi har besökt många nakenbad runt om i landet och vill du ha tips och förslag så är det bara att fråga


    Östergötland. Gräns till småland.

    Har du några tips där?
Svar på tråden Killar- Hur gör ni om ni blir kåta på stranden??