Inlägg från: Sandraberg |Visa alla inlägg
  • Sandraberg

    Manliga oskulder

    Skulle säga att det inte är att du inte har haft sex som är problemet. Det skulle jag lära dig på några ggr :)

    Problemet är att du troligtvis saknar all anan erfarenhet som man får av att ha en flickvän / pojkvän.

    Di har aldrig behöver anpassa dig eller kompromissa utan kunna göra som du vill.

    Mitt tipps är att du inte berättar att du är oskuld.

  • Sandraberg
    Ocdkille skrev 2019-07-02 14:02:00 följande:

    Det är just det jag stör mig på när det gäller dig och andra. Ni kallar manliga oskulder för udda, konstiga, creepy osv. För min del skiter jag i det ingen vet att jag är oerfaren och ingen tror att jag är det och eftersom jag är för gammal för att försöka så kommer ingen veta det. Men jag tänker på dom yngre. En stor del till att jag inte ens försökte få ihop det efter 20 var för att det var så stigmatiserat att vara man och oerfaren efter 20. Helst ska man fixat det i högstadiet och hade man inte gjort det då så var det pinsamt men fortfarande ok upp till man var 20 sen ses det bara som mer och mer patetiskt. I tv program fick man höra det i tidningar stod det. Kvinnor sa det. Klart man inte ens försöker då vem vill bli utmålad som freak. Läste om en man som hade lyckats med allt han hade tagit sig för förutom att han var oskuld. Han hade gått på en internatskola bara för pojkar och hade därför inte haft tillfälle sedan när han började arbeta då var han så gammal att det var svårare och därför blev det inte av. Nu var han vd på ett stort företag och var framgångsrik men hade den hemligheten. Det är stigmatiseringen av manliga oskulder jag stör mig på. Bara för att man inte har haft sex gör en inte till freak eller konstig det kan finnas massor av skäl till det. Som dom exempel som jag tog upp. Signaturen Ångermanlänning tex blir inte hjälpt av att det finns kvinnor på nätet dom vill lika lite flytta till Norrland som dom kvinnor som flyttat därifrån. Och signaturen argvitman som blev mobbad har såklart tagit skada av det.  Han har såklart svårt att ta kontakt efter det.                                                                                                                                                     Sen tvivlar jag på att du har erfarenhet av ocd i din närhet eftersom du verkar veta så lite om det och tycker att man är konstig och misfit bara för att har ocd. Alternativt ogillar du av någon anledning den som står dig nära och som har problem.  Hursomhelst så har jag inga problem med att du och andra inte tänder på män om dom inte är kaxiga självsäkra och haft en massa sex. En del gillar den typen. Det jag däremot inte gillar är er attityd att folk med diagnoser eller oerfarna skulle vara kufar. Det är sån attityd som gjort att jag inte ens försökt för jag vet att det finns empatiska kvinnor därute som kan se bortom alla dom sakerna och se att jag är en bra människa. Men risken att stöta på någon med åsikter som du mfl har är för stor. Jag tycker att det är nog pinsamt redan som det är att någon irl skulle säga att jag är konstig creepy m.m skulle knappas få mig att må bättre.  För min del är det försent men jag tänker på alla unga killar som inte törs försöka eftersom dom matas med att dom är freaks.                                                                                                                                                                                                        


    Det är ju aldrig försent. Det du behöver göra är att öva.

    Skapa en tjej profil på en dating sida och lär av killarna som svarar. Åk till Tyskland och nån bordell där så att det blir gjort någon gång.

    Det är träning som krävs och sen ska du inte vara öppen med allt. Berätta inte att du har OCD eller att du bara legat en gång på en bordell i Tyskland.

    Ta dig i kragen och se till att det blir gjort.
  • Sandraberg
    Xzx skrev 2019-07-02 14:23:09 följande:

    Det handlar inte om vad (du tror) jag vet om ocd. Det handlar om att du är en hycklare med en offerkofta.

    Du säger att andra inte förstår dig och inte kan relatera eftersom att dom inte varit i din sits, sen tar du exempel som du själv inte kan relatera till.

    Sorry hurru, men din trovärdighet är körd i botten...

    Så för all del, behåll koftan på och se hur det hjälper dig att få ligga. Vi ser ju hur bra det gått såhär långt...


    Håller med. Det är ingen som vi ha någon som går och tycker synd om sig själv och ser sig som ett offer.
  • Sandraberg
    Ocdkille skrev 2019-07-02 14:41:12 följande:

    Är emot trafficing och människohandel så att köpa sex är uteslutet. Ska jag ha sex då ska det vara med någon som verkligen vill det annars är jag hellre utan. Trornog att det är försent men jag har börjat acceptera det.


    Kan du inte släppa dina principer för en gångs skull?

    Tänk lite på dig själv också.
  • Sandraberg
    Anonym (Fokus) skrev 2019-07-03 17:45:04 följande:
    Nej, det ideala hade varit att allt lossnat och jag fått ligga mer, men tyvärr. 
    En bra sak är att när jag träffar kvinnor IRL så gnäller jag inte som jag gör här. Till och med jag fattar att en bitterkuk inte är så attraktiv.
    Blev det någon skillnad när du hade fått ligga då?
  • Sandraberg
    Ocdkille skrev 2019-07-03 17:09:25 följande:

    Tack till er som försvarar mig och hjälper att förklara min poäng. Det jag har velat få fram hela tiden är att killar som inte får till det ofta har något bagage men kan vara helt vanliga i övrigt. Och därför ska man inte kalla oss för konstiga eller creepy osv. Det är när man gör det som man skapar bittra män som blir incells. Jag skyller inte min brist på förhållanden på någon det är för att det inte fungerar så länge som jag har ocd. Det gör mig inte till ett freak det är snarare så att jag är som alla andra om man kunde ta bort skiten i huvudet som begränsar mig. Kämpar med det hela tiden. För tro mig man måste känna verklig ångest för att trycka tvål i öppna sår så det känns som om huden brinner. Eller skrubba händerna så att dom är så såriga att dom knappt går att öppna. Samtidigt är det värsta att man vet att det är sjukt. Och att då få höra att man är konstig eller creepy det är inte kul.


    Men du är konstig när du måste gå och tvätta dig så mycket.
    Du vet ju själv att det inte är normal och vettigt, ändå gör du det. Hade du jobbat på mitt jobb till exempel så hade jag tyckt det är jävligt creepy.
  • Sandraberg
    Ocdkille skrev 2019-07-05 00:16:35 följande:
    För det första hade du troligen inte märkt det för vi med ocd gör allt för att dölja det. Alla har gillat mig på dom arbetsplatser jag har haft och ingen har tyckt att jag har varit creepy för ingen har vetat om min ocd fast nu har jag sett till att hålla den hemlig. Troligen skulle dom flesta vara ok med det ändå men det kan finnas dom som dig och därför vill jag hålla det hemligt. Plus att berättar man då tror folk att allt man gör är ocd. Sen verkar du inte förstå hur ocd fungerar. Visst jag vet att det jag gör är ologiskt men eftersom jag har en sjukdom så är en del av hjärnan överaktiv och skickar varningssignaler och ger mig ångest. Tar vi tex tvättningen när du har varit på toa och sen tvättar händerna då ger din hjärna en signal som säger att du är klar och då slutar du. Min hjärna ger ingen signal utan tvärtom den ger signal att jag inte tvättat händerna. Sen kan jag även få tankar att om jag inte gör saker på ett visst sätt då händer något hemskt tex att någon dör. Och jag vet att det inte är så men det spelar ingen roll för hjärnan ger en väldigt ångest om jag står emot. Det jävliga är att gör jag det som tvånget säger då blir det värre för nästa gång kan jag bli tvungen att göra fler ggr eftersom hjärnan lärde sig att ångesten gick ner. Det är som för missbrukare dom behöver mer och mer droger. Så för att sluta med tvången måste man stå emot och inte göra dom problemet är att man får en helvetes ångest när man gör det så det är som att sluta med droger. Därför försöker man göra det stegvis. Det går dock aldrig att bli frisk så även om man får bort tvången så gäller det alltid att se till att inte följa dom när dom dyker upp för du är man fast igen. Dock finns det ingen anledning att tycka att vi med ocd är creepy eller obehagliga. Tvärtom har man ocd då vill man inte skada människor och vill ofta vara schysst mot alla. Faktum är att det finns forskning som visar att vi har även mer aktivitet i dom delar i hjärnan som har med empati att göra. Själv har jag alltid velat vara schysst och jag har alltid försökt försvara dom som blivit nedtryckta.

    Men sen får du svårt om du tycker att vi med ocd är obehagliga för vi är 2% av mänskligheten så vi är rätt många. Troligen känner du någon med ocd utan att veta det. Kanske till och med någon kompis eller släkting har det utan att du vet det. Och tycker du komikern Robert Gustavsson är obehaglig för han har ocd och tar medicin för det. Eller Howie Mandel som bla är domare i Americans got talent. Han har väldigt svår ocd men är väldigt populär. 
    Varför tar du up det då? Om det inte märks menar jag.
  • Sandraberg
    Anonym (Offerkofta?) skrev 2019-07-09 22:37:30 följande:

    Det kan ju bero på själva orsaken också

    Men om någon skulle säga att de är oskuld i vuxen ålder och inte säga orsakerna eller orsaken så anses det ändå vara dåligt


    Varför ska du hålla på att ta upp att du är oskuld gör?

    Förstår att det blir dålig stämning om du gör det.
  • Sandraberg
    Ocdkille skrev 2019-07-11 23:22:26 följande:

    Har jag skrivit att det är kvinnornas fel? Nej. Har jag klagat på att jag är oerfaren? Nej jag accepterar det för mitt liv är tufft och det inte fungerar. Det jag däremot klagar på är synen att en man som är oerfaren sexuellt skulle vara värdelös. Det är det jag klagar på. Att hela min personlighet och värde ska baseras på om jag legat eller inte. Minns på ett jobb jag hade där var det en äldre man som berättade att han till och med fick höra vid ett fackmöte när han var yngre att han inte skulle uttala sig eftersom han inte ens var gift. Han skulle alltså inte ha talan i en fråga som rörde arbetsplatsen för att han var ogift. På samma sätt är det fortfarande. Är man oerfaren då ses man som mindre värd och ses som creepy konstig och alla andra saker som uttjatat klistrat på oss. Ska vi kanske börja se på samma sätt på även dom oerfarna som blev sedda som genier. Vi kanske ska kasta en stor del av det vår fysiska kunskap bygger på eftersom Newton var oskuld., Vi kanske ska stänga av all el eftersom den bygger på teknik som skapades av oskulden Tesla. För är man oskuld är man ju ett freak.

    Och jag har inte kör med något "Blame game" jag ifrågasätter att jag kallas creepy, konstig eller missanpassad m.m bara för att jag är oerfaren. Det är det jag är emot. Sen att uttjatad inte gillar män som inte haft flera innan det bryr jag mig inte i det är hennes och andras attityd.


    Du måste ju gå runt och berätta för alla att du är oskuld, varför gör du det?

    Att du är oskuld är inget som man kan veta om du inte berättar det.
Svar på tråden Manliga oskulder