• Ocdkille

    Ledsen tjockis

    Finns många som inte bryr sig om du är överviktig det finns flera där ute. Och vill du ändå göra något åt övervikten då ska du inte oroa dig för gymmet. Man kan ha fördomar om att det bara är dom i perfekt form på gymmet och att dom kommer att stirra men så är det inte. Det finns alla typer och dom vältränade är för det mesta inne på vad dom sysslar med och tänker inte på dig. Och framförallt ska du bara skita i vad folk tycker. Men sen behöver man inte gå på gym för att träna det finns otroligt mycket man kan göra med bara kroppsvikten eller några hantlar. Sen kan bara snabba promenader som får upp pulsen göra väldigt mycket. Nu finns det många män som ändå inte bryr sig så vill du få tag på någon finns det garanterat många därute även om du inte tränar. Fast att börja träna kan vara bra ändå för man mår bra av det och det får upp självförtroendet och man mår bättre både fysiskt och psykiskt. Träning ger mig jättemycket och får mig att må bra.

  • Ocdkille

    Du kan kanske prova en dansmatta dvs ett sånt där tv spel där mattan är kontrollen. Vet inte hur mycket man förbränner men något bör det vara. Sen finns det nog dansträningsfilmer på youtube. Att du inte gillar att träna med vikter kan vara något som du kommer över när du vant dig. För när man börjar se resultat då blir det som ett gift.

  • Ocdkille

    Jag har haft tur i det genetiska lotteriet och kan äta mycket utan att gå upp ligger kring 75kg och har alltid gjort så första gången jag skulle gå på gym när jag var yngre då var det inte vikten som jag kände oro för. Men vi killar kan ha komplex för att inte vara tillräckligt muskulösa eller stark. Jag var orolig att alla skulle vara muskelberg som tog jättemycket. Men det räckte med ett pass så släppte det. För det första tränar alla möjliga på gym det var gamlingar det var tjocka smala. Dom som var muskelberg sket fullständigt i hur mycket jag tog snarare kunde dom komma med tips. Så det dröjde inte länge förrän gymmet blev ett favoritställe. Du behöver bara hörlurar med bra musik och sen koppla bort allt och bara köra. Sen om du skulle få hänghud och vill operera så gör det om du vill det är inte fåfängt. Dock är det inte säkert att du får det för det beror på hur stor du är och hur fort du går ner. Sen vem vet det kan bli så att du börjar tycka om träningen och då kan det bli ett gift. Jag älskar att träna och mår bra av det. Jag har ocd men när jag tränar hjälper det och får mig att må bra.

    Men sen för att träffa någon ny behöver du troligen inte träna. Det finns alltid någon. Och visst folk går på det yttre vid första mötet men det ändras när man lär känna människan. Har själv märkt hur man kan tycka att folk blir snyggare eller fulare när man ser vilken sorts person dom är har varit kvinnor som jag inte tyckt varit snygga första gången jag sett dom men sen när jag sett deras personlighet då blev dom plötsligen snyggare också. På samma sätt har det varit med skitsnygga kvinnor som visat sig vara empatilösa dryga människor och då tycker man plötsligt att dom är fula utseendemässigt också. Sen ska man hitta en partner då går man inte bara på utseende. Sen att man har lite övervikt behöver inte betyda att man inte kan vara snygg. 

    Mitt råd är att när du ska dra iväg med väninnan då köper du något snyggt att ta på dig. Fixar hår och sånt och sen intalar du dig att du är skitsnygg och försöker bara ha kul. Då kommer män se att där är en kul tjej och dom kommer se din personlighet. Sen kan träning ändå vara bra men då för att man mår bra av det och det är skönt. Sen är det bra för psyket också det får en att må bra.

Svar på tråden Ledsen tjockis