Inlägg från: Anonym (träning för livet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (träning för livet)

    Ledsen tjockis

    Jag har inte läst alla svar i tråden så jag vet inte om någon skrivit detta förut. Jag tycker att det är ett steg i rätt riktning att se på sig själv med snällare ögon. Det är det inre som strålar ut som utgör den starkaste attraktionskraften. 

    Jag tycker att du ska försöka ändra din syn på träning från ett sätt att gå ner i vikt till ett sätt att må bra och känna sig glad. När jag tränar regelbundet (vilket jag alltid gör iofs, men ibland blir det någon dags uppehåll pga jullov osv) så känner jag mig gladare, mer positiv till allt, mer fylld av ork, lugnare osv osv. Det finns BARA fördelar med att träna och nästan ingen har med viktnedgång att göra! 

    Om du inte hittat något som du tycker är roligt så leta vidare, våga prova nya, oväntade träningsformer. Gym, friskis, simning, dans osv. Kampsport är toppen att träna, du får gemenskap, träning och lär dig att försvara dig själv på köpet. De flesta klubbar har grupper för vuxna nybörjare och det är aldrig för sent för att testa! Jag har aldrig tittat snett på någon överviktig nybörjare utan enbart känt respekt för att de gör något för sig själv och sen försökt hjälpa dom att hitta sitt sätt att utvecklas och ha kul.

    Kram och lycka till! 

Svar på tråden Ledsen tjockis