• Milissis

    Instruktionsbok för "dtörre"

    Beroende på HUR stor du har så är det lite olika. Är du bara "normalstor" så kommer du nog lära dig med lite erfarenhet men var försiktig och omtänksam. Är du väldigt lång så är det ju bara att inte komma för djupt och är den väldigt tjock då krävs det massa massa förspel. Är du både och så får du kanske lära dig acceptera att alla inte kan ha sex med dig. Framförallt inte som ons. Min kille och jag fick öva rejält innan vi kunde ha sex alls pga storleken. Det är fortfarande inte enkelt eller skönt men det går. Han är extremt tjock och lång och har nog pga det lite besvär med att bli tillräckligt hård. Så verkar inte du ha det så du löser nog detta

  • Milissis
    Anonym (Kisda) skrev 2019-07-09 22:33:12 följande:

    Kan inte säga vad andra uppfattar mig som. Jag har antagit att jag är normalstor innan jag började dejta fast i övre skiktet. Men de kommentarer och reaktioner jag fått av tjejer tolkar jag som att de tycker jag är mycket över det de är vana vid. Jag ligger en bra bit över snittet både i längd o tjocklek men jag har inga problem att bli hård som din kille så jag antar att han är större om han har såna problem. Hur stor har han o hur gör han för att du ska njuta.


    Hur andra reagerar beror ju som du själv säger på vad de är vana vid. Jag får intrycket av att du är rätt ung och dina tjejer är nog det med i så fall. Då har de kanske inte samma erfarenhet av stora och överreagerar lite. Min kille kan tillfredsställa mig på massor med sätt som inte innebär att han kommer in. Men om han ska in mer än några cm så är det faktiskt inte särskilt skönt hur han än gör. Det känns lite som att ha en slapp o mjuk falukorv i sig. Han Har 26 till 28 normalt sett o 7 8 cm tjock. Men blir han riktigt hård så får man nog lägga på några cm på längden. Fast det händer bara i slutet innan han ska komma och inte alltid då heller. Han får mig att njuta genom att slicka o pulla kallt han kan komma på.
Svar på tråden Instruktionsbok för "dtörre"