Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Anonym (Anony­m)
  Visa endast
  Mån 1 jul 2019 09:16 #1

  Könsroller är bra. Kunde inte bry mig mindre.

 • Prakti­sk58
  Visa endast
  Mån 1 jul 2019 09:21 #2

  Ja, det är fruktansvärt att män visar upp sig med bar överkropp.
  Varför kan inte tjejer anpassa sig och göra det samma ?

 • Anonym (Klokt­)
  Visa endast
  Mån 1 jul 2019 09:22 #3

  " Och killar, sluta skrämma bort tjejerna och tjata hål i huvudet på dem. Ta det lite lugnt, ha tålamod."

 • Mån 1 jul 2019 09:28 #4

  Oigenomtänkt och slö åsikt. Att tjejer måste börja visa initiativ för att vara attraktiva, DET är väl snarare att påtvinga någon en roll och identitet. Fan låt folk vara som dom är, uppenbarligen funkar det för dom och gör det inte det så ger dom oftast upp.

  Babbla om könsnormer och bli chockad över att det är en norm. Eureka Einstein.

 • Anonym (män befäst­er könsro­llerna­)
  Visa endast
  Mån 1 jul 2019 09:52 #5

  Den enda könsnormen jag känner på nätet är att män är som flugor som inte tar ett nej och inte anstränger sig det minsta för att verka intressanta varken i sina kontaktförsök eller presentationer. Har väldigt ofta trissta eller gamla bilder också.

  Varför kvinnor inte tar kontakt som jag ser det kan i vissa fall vara att kvinnor förväntar sig att bli uppvaktade och tänder på den grejen men i de flesta fall är de nog bara inte tillräckligt intresserade, om alls. Men detta förstår inte män. De stalkar och fortsätter och blir otrevliga och hotfulla om en kvinna ignorerar deras mail eller inte besöker deras sida. Som kvinna har jag hundratals mail att svara på från män som inte intresserar mig det minsta och skulle inte ens hinna svara på alla. Jag vill ta det lugnt och avvakta tills jag ser nån sån där man som väcker mitt sug och då slår jag till och tar nästan alltid initiativ. Vill man tillräckligt så handlar man. Men istället orkat jag knappt logga in eller har bild föra tt jag blir så bombarderad av kränkta otrevliga idiotmän som förstör så otroligt mycket med sin desperation och oförmåga att presentera sig själv på ett tilltalande sätt.

  Att bli ignorerad är lika med ointresse. Hur tydligt kan det bli?!

 • Anonym (Wellp­app)
  Visa endast
  Mån 1 jul 2019 09:58 #6

  Bara desperata och kränkta män tar till tidningsartiklar för att nå framgång..

 • Anonym (Parke­ring) Trådstartaren
  Visa endast
  Ons 17 jul 2019 06:50 #7

  Jag tycker att artikeln är en av de bästa någonsin. Stämmer till 100%

 • Anonym (Klokt­)
  Visa endast
  Ons 17 jul 2019 08:28 #8
  Anonym (Parkering) skrev 2019-07-17 06:50:48 följande:

  Jag tycker att artikeln är en av de bästa någonsin. Stämmer till 100%


  Ägnar du dig åt nät datering?
 • Ons 17 jul 2019 08:56 #9

  ?Tjejer, sluta vara så bortskämda och initiativlösa, det är inte särskilt attraktivt.

  Ta tag i saken i stället och visa lite initiativ. Och killar, sluta skrämma bort tjejerna och tjata hål i huvudet på dem. Ta det lite lugnt, ha tålamod.?

  Tips till debattören: sluta vara så dum i huvudet. Tjejer är inte bortskämda och initiativlösa (och förövrigt verkar det ju vara extremt attraktivt eftersom män mosar ner mail i inkorgarna dagarna i ända.) Vad som däremot inte är attraktivt är att spamma folks inkorgar, men ändå omnämns inte det. Små nyanser i språket som påminner oss om att kvinnor alltid måste vara attraktiva i alla lägen, till och med när de blir överösta med mail de inte vill ha och aldrig har bett om (men som debattören vänder till något att bli glad och smickrad över)

  En heterosexuell vän är singel och häromveckan satt jag och kollade igenom nån dejtingapp tillsammans med henne för att hitta potentiella matchningar. H e r r e g u d vilket uppvaknande det var. Vi satt och tittade igenom alla mäns profiler inom typ 20 mils radie, och jag blev tamigfan chockad (full disclosure: nu kollade jag av förklarliga skäl bara igenom männens profiler och vet alltså inte hur det är ställt med kvinnornas).

  Presentationen är alltså ditt relationscv (eller personliga brev), där du har all tid i världen på dig att lägga fram dig själv och din personlighet i bästa tänkbara ljus. Du kan fila bort alla skavanker och sprickor till senare; vrid och vänd på dig själv till dess att du är helt säker på att det är den bästa versionen av dig själv som visas upp. Ta god tid på dig, det är ingen brådska! Seriöst, presentationen och bilden är *allt* du har att jobba med! De har en enda uppgift: att väcka ett intresse!

  Nä, där satt vi och bläddrade igenom presentation efter presentation av TOTALT intetsägande pladder. Jasså du gillar att titta på serier, du unika snöflinga. Det gör jag med, vi måste vara skapta för varandra!! Och en annan tjomme rabblade upp ?föddes i Jönköping, flyttade till Örebro i mellanstadiet, pluggade sen i Uppsala i några år, och nu bor jag i Linköping?. JAHA?! Är det här verkligen det mest intressanta du kan gräva fram om dig själv?? Förståååååår du hur tråkig du framstår som?! Seriöst, av kanske 50 män så var det ingen som stack ut överhuvudtaget (jo kanske ovanstående flyttgubbe, i sin meningslöshet). Jag räknade till ett halvfyndigt användarnamn, men den presentationen var också så trist och humorlös att användarnamnet mer kändes som ett stavfel.

 • Anonym (Parke­ring) Trådstartaren
  Visa endast
  Ons 17 jul 2019 09:01 #10
  Ignoramus skrev 2019-07-17 08:56:39 följande:

   Tjejer är inte bortskämda och initiativlösa 


  Jo.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll