Inlägg från: Melonen18 |Visa alla inlägg
  • Melonen18

    Arg och trött pappa

    Jag och min sambo har en son på 1 år, förhållandet har börjat sina pga sambons trötthet och irritation. Sedan sonen föddes har det blivit värre, vet inte vad som är normalt längre men ddtta känns inte okej. Sonen vaknar runt 8 på morgonen, sambon lögger honom då i resesäng och lägger sig sedan och sover i soffan, att vår son står och skriker och vill ha uppmärksamhet, närhet och mat verkar inte spela nån roll, sambon sover gott vidare och blir arg när jag kommer och ifrågasätter vad han håller på med. om sonen skriker för mycket enligt sambon så skriker han högt ?men förhelvete vs tyst? ?jaaaa det räcker? och när sonen gör nått han inge får klappar sambon hårt mot sonen för att han ska bli rädd att sluta.

    Låter detta normalt för en pappa/förälder?

    Kan tillägga att när jag tar upp detta så är jag överkänslig, löjlig, taskig som ifrågasätter hans roll som pappa. Han flyttar inom snar frantid och är rädd att sonen ska behöva vara ensam med honom. Vad gör man?

  • Svar på tråden Arg och trött pappa
  • Melonen18

    Grejen är att han går inte på samtal, alltså om jag tar upp något som inte passar så sticker han ut, vägrar lyssna så det är omöjligt att kommunicera... ja jag mår skit över att se hur sonen behandlas men när jag säger till så drar helvetet igång (och allt är mitt fel) så att pappan flyttar ska bli så skönt, men jag har inga rättigheter känns det som då vi har gemensam vårdnad. Jag har adhd och pappan säger att det är till min nackdel? Om någon ringer soc är jag rädd att jag också förlorar vårdnaden

  • Melonen18

    Jag har inte gjort något fel så av den anledningen kan ju inte soc göra något men jag är rädd stt pappan ljuger. Han har blivit helt personlighetsförändrad sedan sonen kom, och det är allt annat än positivt. Är helt förstörd. Vad jag vet så behöver jag bevis för att kunna få vårdnaden, men det är inte som att han skriver till mig på sms vad han gör... så hur bevisar jag det?

  • Melonen18

    Fast har försökt hjälpa honom på ALLA sätt. Erbjudit att ringa psykolog osv osv. Men han blir bara precis elak.

Svar på tråden Arg och trött pappa