Inlägg från: Anonym (Sommar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sommar)

    Är den manliga orgasmen och njutningen....ful?

    Jag är lite förundrad över vissa trådar här på forumet. Min bild av kvinnans syn på mannens njutning är väldigt negativ. När min kvinna fått orgasm så puttar hon mig ur sängen och vill att jag avslutar mig själv på toaletten. Det händer rätt ofta att hon säger att jag kan gå in på muggen och äckla mig.

    Är det bara hon eller är det vanligt att andra kvinnor ser mannens njutning och orgasm som något äckligt?

  • Svar på tråden Är den manliga orgasmen och njutningen....ful?
  • Anonym (Sommar)
    Duppedu skrev 2019-07-03 09:06:59 följande:

    Är du seriös? Gör hon detta mot dig?


    Ja..så har det alltid varit. Men jag skall också säga att jag inte direkt lider av det även om det kan tyckas låta så. Visst känns det lite ledsamt att hon tycker att min njutning är äcklig. Men att få orgasm av och i en kvinna är egentligen inget speciellt. Det är absolut inte skönare än att runka av sig på toaletten. Tvärtom faktiskt. Men sexet i övrigt (fram till min orgasm) är naturligtvis skönare och trevligare med en kvinna än att onanera ensam.
  • Anonym (Sommar)

    Hej igen
    Jag konstaterar att rätt många här verkar tycka annorlunda (än min kvinna). Iof får jag ju samtidigt inse att åsikterna som uttrycks här på forumet kanske inte är representativt för den breda allmänheten. Ungefär som att vända sig till ett husvagnsforum och fråga om dom tycker om husvagnar. 

    Någon (man tror jag) här skrev med en bitter underton om att allt som har med män att göra är fult. Eller något åt det håller. Jag börjar tro att jag undermedvetet kanske är färgad av det. Av den generella officiella diskussionen om kvinnlig- respektive manlig sexualitet. Jag har nog aldrig läst en artikel som beskriver manlig sexualitet och njutning som något positivt. Mera som något som bör kontrolleras och bemästras. Jag har heller aldrig upplevt att min njutning skulle vara varesig vacker eller eftersträvansvärd. 

  • Anonym (Sommar)
    Anonym (jaha) skrev 2019-07-08 09:44:30 följande:
    .....

    Kan det vara så att din uppfattning om hur din njutning uppfattas är ganska färgat av din partners beteende?
    Möjligen....
  • Anonym (Sommar)
    Anonym (jaha) skrev 2019-07-12 11:33:04 följande:
    Är det inte dags att du gör något åt det istället för att normalisera och acceptera din partners beteende? 
    Nja...jag vet väl egentligen inte vad det är jag skall göra åt det? Be henne sluta uttrycka sig som hon gör? Kanske. Men att be om att få komma med henne ser jag nog egentligen inget behov av. Gör ni andra män i forumet det? Är det viktigt för er att få komma i och med kvinnan? Inte för mig i alla fall. 

    Jag antar att jag är väldigt påverkad av att jag alltid tvingat mig att hålla tillbaka min orgasm. För att inte komma för fort och därmed förstöra sexet (efter min orgasm är jag totalt ointresserad av sex). Så allt jag gör i sängen är fokuserat på kvinnan. Jag gissar också att jag är påverkad av artiklar och medias generella belysning av det här ämnet. Som någon skrev tidigare i den här tråden så har jag aldrig läst en artikel som beskriver mannens orgasm som något positivt, spännande eller härligt. Det gör man väldigt ofta när det gäller den kvinnliga orgasmen. De artiklar om mannens orgasm jag kan dra mig till minnes har varit fokuserade på att bromsa hans orgasm. Flera artiklar om "hur du får henne att komma". Har aldrig läst en sån artikel om det motsatta. Flera artiklar om "felen som killarna gör i sängen". Nu har jag iof sig också nog läst ngn enstaka artikel om det motsatta (felen som tjejen gör i sängen), men det har alltid varit mera som en pliktskyldig replik  till artikeln innan (killens fel).

    Så ja...jag är nog väldigt påverkad av den gängse bilden av att mannens orgasm är något självklart och trist som exempelvis att det skall deklareras i början av maj. Inget spännande eller kul alls. Kvinnans orgasm är midsommarfesten.

    Nu låter det här bittert och det är inte min avsikt. Jag reflekterar bara. 
    Samtidigt är det heller inget jag saknar. Att få komma i henne. Jag tycker inte det är speciellt skönt. Jag njuter nog mera av att tillfredsställa mig själv. Men själva sexet, knullet och vägen fram till hennes orgasm är spännande. Det här hela grejen. 
  • Anonym (Sommar)
    MaryM skrev 2019-07-15 22:32:29 följande:
    Helt rätt.

    Och TS, vi kvinnor som ÄLSKAR män och när ni kommer i oss och på oss och med oss, vi finns. Jag lovar.
    Tja..jag måste ju tro dig. Men samtidigt så är väl sannolikheten störst att det är på forum som detta man hittar er. Jag kanske skulle ha postat den här tråden i ett mera neutralt forum (allmän diskussion) här. Då hade nog diskussionen sett lite annorlunda ut kan jag tänka mig.
  • Anonym (Sommar)
    Anonym (jaha) skrev 2019-07-16 11:15:28 följande:
    Fast jag tror du missar poängen TS, det handlar inte bara om sexet i sig, sexet är väl bara ett sätt som hennes egoism yttrar sig. Problemet är att hon beter sig väldigt egoistiskt och respektlöst. En normalt funtad människa beter sig inte så.

    Så nej jag tror inte alls att det bara beror på att man hittar mest sexpositiva människor här, väldigt få människor beter sig som hon gör öht. Och den stora frågan är hur det kommer sig att du finner dig i det?

    Beter sig hon likadant även i andra sammanhang?
    Nej..jag skulle inte säga att hon beter sig illa eller förnedrande mot mig. Det här yttrar sig nog bara rent sexuellt och när det gäller min del efter att hon är klar. Hon äcklas helt enkelt.
Svar på tråden Är den manliga orgasmen och njutningen....ful?