Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    Är den manliga orgasmen och njutningen....ful?

    Nejdå...den är extremt upphetsande...önskar män generellt skulle stöna mer och visa att det är skönt. Som andra skrivit så kommer jag när jag är nära av att mannen kommer och njuter. Älskar även att dra ut på det när jag suger, kan avbryta och forsätta hur länge som helst nästan...att sen fullfölja är suveränt när han äntligen kommer. Blir rejält upphetsad bara av att tänka på det faktiskt.

    Nu har ju jag aldrig haft sex med någon jag inte har tänt på...skulle kunna tänka mig att jag skulle kunna bli äcklad om jag av någon konstig anledning hade gjort det. Om det du skriver är sant så är det dags att prata om det och att förändra.

  • Anonym (M)
    Anonym (Fint) skrev 2019-07-04 08:51:00 följande:
    Hur lyckas du dra ut på det. Har nästan alla varit knäpptysta i sängen? 
    När jag märker att han börjar närma sig så slutar jag suga och kanske slickar på pungen eller längre ner på kuken där den inte är lika känslig..sen fortsätter jag. Som sagt, man kan hålla på med det här ganska längre, tillslut blir det så känsligt att det kräver lite fingertoppskänsla men det är ju roligt att se hur långt man kan ta det, hur nära gränsen man kan hålla den andre innan det inte finns någon återvändo :)

    Nej inte knäpptysta, men jag skulle gärna höra mer stön för det är sjukt upphetsande för mig. Jag låter ju, inte på långa vägar något slags skriksex men jag stönar när det är skönt. Jag gillar att gå upp i upplevelsen och är väl inte så värst medveten om mig själv utan är fullt koncentrerad på den andres njutning och min egen.
  • Anonym (M)
    Anonym (Fint) skrev 2019-07-04 09:28:59 följande:
    Är det väldigt tändande att dra ut på det hela och retas lite. 
    Har du sett att dom du varit med har hållit igen stönen andra kanske bara andas tungt utan att vilja stöna 
    Näe...går väl inte alls igång på att retas just utan på att förhöja och dra ut på njutningen.
  • Anonym (M)
    Anonym (jaha) skrev 2019-07-06 03:10:36 följande:
    I sverige är väl allt som hör ihop med män fult
    Nix. Vad som däremot är skitfult är din dåligt stickade offerkofta. Tycker du själv att den är snygg på dig och vad uppnår du genom att bära den?

    Att könen är såpass oberoende av varandra i vår del av världen gör att man kan belysa saker enklare. Du tror väl inte att det beroende kvinnor har av män i många delar av världen bidrar till ärlighet? Att man har större respekt och kärlek för män t ex i länder där man som kvinna inte får lämna hemmet utan manligt sällskap? Hm...
  • Anonym (M)
    Anonym (jaha) skrev 2019-07-07 15:48:19 följande:
    Eller hur, annars verkar offerkoftan vara väldigt poppis att använda för att gnälla över allt som har med män att göra.

    Att könen är oberoende av varandra har ingenting med de olika könens uppfattning om det andra könet, och just i sverige verkar det ena könet ha fått för sig att de har tolkningsföreträde om vad som är rätt och riktigt och valt att problematisera allt som har med det manliga könet att göra.
    Vågar du inte svara på frågan om varför du gillar att se dig själv som ett offer? :)

    Jo, det har det faktiskt. För det mesta bryr jag mig jättelite om dom människor jag inte känner något för. Ointressanta män? Jag behöver inte bekymra mig om dom, jag klarar mig mkt väl själv, behöver ingen annans pengar eller hjälp, den enda jag behöver är att umgås med såna jag tycker om. Om jag däremot hade behövt vara gift med en man för att klara mig...då hade jag eventuellt varit tvungen att inte avfärda lika lätt. Förstår du hur jag menar?

    Kan säga att jag bryr mig väldigt lite om vad män eventuellt gör/inte gör sålänge inte andra tar skada. Tror du att ni är så intressanta? :D Självklart så vill jag att vi alla skall få vara oss själva och existera i harmoni med varandra på lika villkor. Vem vill inte det liksom?
  • Anonym (M)
    Anonym (jaha) skrev 2019-07-07 21:33:55 följande:

    Varför ska jag svara på en upphittad och väldigt idiotiskt påstående om mig? Det är ungefär som att jag skulle säga, vågar du inte svara på frågan om varför du gillar att smeta in dig i sirap och sjunga nationalsången med en dammvippa i röven... Bara en sån sak som "vågar du..." säger ju en hel del om mognadsnivån.

    Att du sen fortsätter med att påpeka att män faktisk inte är så intressanta som vi tror, etc.... går säkert hem hos fjortisar som tycker det är jätteballt att visa att de minsan ínte bryr sig men visar annars bara ännu tycligare en väldigt netlåtande syn på män..


    Ojdå.

    Nä...jag är bara helt ärlig med att män inte på något vis är i centrum i mitt universum. Bra människor däremot, det gillar jag. Som inte är tråkiga...gäsp.
Svar på tråden Är den manliga orgasmen och njutningen....ful?