Inlägg från: Anonym (Kvinna 35) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna 35)

    Min sambo vill inte ha sex efter graviditet

    Fy fan vilken douche! Du har alltså påtalat för honom hur du känner dig och han fortsätter att strunta i att bekräfta dig. Usch! Det finns gått om män som älskar postgravida kvinnokroppar med läckande bröst och tycker det är ursexigt. Han har ingen anledning att tycka du är oattraktiv tvärtom. Han bör tycka att du är ännu vackrare och sexigare nu när du fött hans barn. Finns inget som gör mig så förbannad som att höra talas om sånt här!! Du klämmer ur dig ett barn, det vackraste man kan göra och förvandlas till något för din man oattraktivt. Det är tack och lov inte alla män som har den här inställningen. Jag tror det är vanligt att tro att män tycker så här. För något år sedan läste jag den vackraste hyllningen till mammakroppen här på fb, skrivet av en man som som ärligt såg sin kvinna som så mycket attraktivare efter förlossningen. Det är så det SKA vara!

  • Anonym (Kvinna 35)

    För din egen skull tycker jag att du ska öppna ögonen för bekräftelse från annat håll, för ditt självförtroendes skull alltså. Jag menar inte nödvändigtvis otrohet. Det är lätt att missa de där blickarna och små tecken på att det finns andra som tycker man är attraktiv när man befinner sig i en relation i synnerhet med en liten också. Din man kanske inte riktigt har landat i småbarnslivet än, kanske har sömnbrist som gör att han inte förmår något sexliv just nu.

    Annars så tänker jag personligen att om jag inte passar gravid eller nyförlöst så passar inte han mig. Barnafödande är heligt och alla spår av det är attraktivt punkt slut!

Svar på tråden Min sambo vill inte ha sex efter graviditet