• Pepsin

    Vi som försökt bli med barn i minst 8 månader

    Hopps ni snart får komma på ett första möte! <3 såå skönt efter. Förstår vad du menar med inget sug...


    Tessi1 skrev 2019-08-19 12:02:33 följande:

    Väntar på ägglossning. Gubben har blinkat i några dagar nu så det borde bli när som helst hoppas jag. Vi ligger på. Även om det känns helt meningslöst och vi både inte har något sug. Jag väntar på att bli uppringd om utredning. Vi har lämnat in våra hälsopapper nu.


  • Pepsin

    Så dryg väntan... men man får försöka tänka på annat haha :) låter bra! Heja er.

    Inte än, ska kolla i brevlådan när vi kommer hem :)


    soltroll skrev 2019-08-19 09:14:44 följande:

    Är i väntan mellan äl och Bim. Försöker också fokusera på annat men hur lätt är det.. Sista försöket innan jag också tänker ringa om hjälp.

    Har du fått någon mer tid för utredningen, eller hur går det med det?:)


  • Pepsin

    Har fått provsvar på mina blodprover och ALLT såg bra ut! Sååå skönt! Med allt menar jag hormoner och ?äggreserver?. Känns superskönt! Nu väntar vi bara på kallelse av läkarbesöket!

  • Pepsin

    Låter som för oss! Den där boken om ivf fick vi också hem :) Vi ska lämna spermaprov och göra vul nästa gång vi ska dit


    TrueLove12 skrev 2019-08-23 10:24:36 följande:

    Hej vi har försökt i snart 2 år och genomgår utredning och inväntar ivf m m vi är 28 och 35 år. Vi vet felet och tyvärr har maken dåliga spermier.

    Var på mötet på Sahlgrenska i onsdags första mötet då inför vad som kommer hända fram över. Tog blodprover vi båda och maken lämna in spermaprovet.

    Ringde igår om hss men var fullt denna gång ska ringa om de nästa mens om jag inte får remiss innan. Vi har tyvärr 1% chans och bli gravida på egen hand så de blir ivf för oss vänte tiden 6 mån ca beror när dom tar beslutet. De ska även kolla min ägg reserv m.m


  • Pepsin

    Åh va skönt! Det är verkligen en lättnad <3


    soltroll skrev 2019-08-26 12:10:50 följande:

    Nu har även jag sökt hjälp. Man kunde anmäla på 1177 om utredning. Bara det lite ministeget att skicka in anmälan känns Stort! Hoppas de återkopplar snart:)


  • Pepsin

    Usch så jobbigt... förstår dig verkligen, är ju i samma sits men med typ 12 försök i ryggen. Att ta steget att söka hjälp var jättetufft men nu i efterhand otroligt skönt! Nu ligger ens framtid i andras händer, vi kan inget påverka liksom :) lycka till <3


    Anonym (Hjärtekrossad) skrev 2019-08-30 14:30:50 följande:

    Bim-2 här, inne på försök nr 9.... Testade negativt imorse så känner att hoppet är helt ute nu :( Känns så fruktansvärt jobbigt! Vill verkligen inte behöva söka hjälp, men tror ju att det snart blir dags för det...


  • Pepsin

    När vi var på vårt första möte på reproduktionscentrum sa de att vi båda två skulle äta folsyra! Så det gör vi nu :)


    Mima93 skrev 2019-08-30 20:09:39 följande:

    Jag har funderat mycket på mannens del i det hela på sistone. Ni som försökt länge är ju många som också provat olika hjälpmedel som t.ex. bisolvon, munkpeppar, rosenrot och bidrottningsgelé. Jag undrar om era män också provat något? Har ni eller dem läst på vad som kan hjälpa? Det är ju inte säkert att felet beror på kvinnan så oavsett hur mycket droger vi proppar i oss kommer det ju inte hjälpa om det t.ex. beror på att spermierna är långsamma. Någon som vet något preparat som kan förbättra mannens chanser?


  • Pepsin

    Det ser ju superpositivt ut! Var är du i cykeln i förhållande till BIM?


    Anonym (31) skrev 2019-09-08 10:05:55 följande:

    Vad tror ni om gravtestet? (Bild)

    Om inget hände denna månad var nästa steg att söka hjälp för då har det gått ett helt år. Men så fick jag detta resultatet och vet inte vad jag ska tro. Ska köpa ett dyrare test + testa några dagar i rad. Vi slarvade ganska mycket denna cykeln så jag har svårt att tro att det verkligen är positivt. Jag har tagit ägglossningstester på sistone och känt att ett lite svagt streck är normalt haha.

    Heja alla er som sökt hjälp!


  • Pepsin

    Stort grattis!!!


    Anonym (31) skrev 2019-09-08 18:55:53 följande:

    Jag är gravid tydligen!

    Jag gjorde clearblues digitala test sen som visade 2-3 veckor. Jag har inte riktigt smält det ännu och hoppas innerligt att det stannar! Har inte så bra koll på termer som BIM m.m. men mensen var beräknad i fredags. Mensen har varit några dagar sen tidigare så jag ville inte vara för snabb med att testa.

    Nu kommer jag vara nojig tills jag får se och höra att det är på riktigt. Och sen igen tills den största risken passerat. Haha.


  • Pepsin

    Mitt enda råd är: sök hjälp nu! Ni har inget att förlora på det <3


    Sirest01 skrev 2019-09-14 08:30:44 följande:

    Jag har ingen ägglossning och därav ingen mens, med Provera så får man mens/blödning. I vissa fall kan Provera kicka igång ägglossningen och mensen men det har den inte gjort för min del. Överallt har jag läst mig till att man inte kan bli gravid med Provera, väldigt väldigt få som blivit det. Vi har försökt i över ett år.


Svar på tråden Vi som försökt bli med barn i minst 8 månader