• Sgtwolf

    Är jag löjlig som agerar såhär?

    Testa att onanera själv. Gör det till en vana att tillfredställa dig själv någon gång då och då. Känn då efter om du gillar din kille mindre för att du onanerar. Eller om han inte lever upp till dina fantasier eller inte duger längre.

    Som bonus så lär du känna din egen kropp och kanske utvecklar fantasier som du vill ta med dig in i sexet med din kille.

    Det är väl först då som du kan få ett hum om hur det är att onanera och hur man ser på onani kontra sex med partnern. Vad man får ut av onani kontra sex med en person. Ofta är onani en spänningslösare för att slappna av. Sex med en partner ger närhet osv. Men innebär oftast också större ansträngning och jobb med att dels njuta själv men också se till att partnern njuter. Ibland behöver man bara lätta på spänningen men har inte orken att ta sig igenom förspel, ge och få njutning och sedan ligga och känna närhet. Ibland vill man bara snabbt komma och sen göra nått snnat.

    Om inte annat så kan ju du passa på och onanera när han gör det. Kanske tom ta någon bild och skicka till han. Då blir det lite som ni skönt tillsammans fast ni är på varsitt håll.

    Är onani uteslutet för dig och du mår dåligt när han gör det. Varför inte bara erbjuda dig att ge han en avsugning utan nått mer, när han känner att han bara vill få en utlösning? Typ en stående inbjudan "när som helst när du bara vill komma, säg till så suger jag av dig. För jag vill vara med även när du inte vill ha sex men vill få komma."

Svar på tråden Är jag löjlig som agerar såhär?