Inlägg från: Anonym (Singelmamman) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Singelmamman)

    Singelmamma - osexigt??

    Vänder mig främst till er män..

    Hur känner no för att dejta en singelmamma? Eller hur kände ni för det innan ni själva fick barn och var i 30-årsåldern?

    Jag är nybliven singelmamma, har en son på 1,5 år. Jag själv är 32, ser väl rätt bra ut och anser mig själv vara hyfsat normal, har bra jobb, ok boende i Stockholm och lever såklart för sonen som jag har varannan vecka.

    Jag känner mig dock så SJUKT ohet. Inte kroppsligt, ser ut precis som innan, nätt och värnar mycket om utseendet generellt, men av att vara just morsa. Att ha fött nån annans barn, om ni förstår? Är inte orörd längre, haha..

    Hur känner ni för att dejta en med barn sen innan?!

  • Svar på tråden Singelmamma - osexigt??
  • Anonym (Singelmamman)
    Anonym (R) skrev 2019-07-06 02:34:40 följande:

    Inget jag skulle prioritera, men det är inte omöjligt heller beroende på hurdan personen är som mamma och hur barnet beter sig.

    Men när jag och mina vänner har diskuterat detta så är det mycket vi tycker lika om det skulle uppstå sånt här scenario. Kan tillägga att vi är mellan 25-35 år i det här umgänget. Och för att göra detta lite enklare så hade 2/10 inga problem med att dejta en singelmamma för djupare relation.

    Men annars så såg det ut så här;

    Ons - Ja

    KK - Ja

    Dejta - Ja(några sa bara NEJ direkt), men precis som jag skrev först, så är det hur mamman är och hurdan barnet är, samtidigt plussa ihop om man klickar eller inte. Och skulle dom få välja mellan en som har barn och en som inte har barn, så är det större chans att det är den som är mamma som blir bort prioriterad. Och detta beror mycket på mammans relation med barnets pappa;

    Var det ett bra eller dåligt avslut? Om det var ett bra, visst! Om det var ett dåligt,-osäkerhet. För då vill man veta vad var det som hände? Är det något man riskerar att dras in i?

    Sen har man massa andra funderingar. Hur mycket ansvar ska man ta? Förväntar sig mamman att man ska betala för ungen? Att ta hand om barnet som om det vore ens egna? Trots att man kanske inte känner så? Det är så mycket som spelar in i ett sånt läge som man inte skulle behöva tänka på om vore en icke förälder man dejtade.

    Mycket handlar också om vad du som mamma sätter för krav på framtida partner. För jag antar att du prioriterar ditt barn och vill det bästa för ungen. Så det lär vara många som säger att dom inte har problem med barn och kommer älska det precis som det vore deras egna, bara för att komma innanför dina trosor. Det är också något du behöver tänka på.

    Mina föräldrar skilde sig när jag var 8år. Under min uppväxt dejtade min mamma 7 snubbar(räknar från när jag var 8-18år), bara EN var faktiskt bra för oss barn. Han var snäll, tog hand om oss och var faktiskt bättre som pappa än våran egna pappa! Men det tog slut, efteråt så var det alla möjliga typer, några ville inte veta av oss, andra visste inte alls hur man betedde sig runt barn och den sista.. psykiskt mobbade mig och mina syskon, och när vi sa detta till mamma så var det ord mot ord, och hon var ju stört kär i den här "mannen" så hon ställde sig neutralt i det hela. Det är därför jag skriver att även du har ansvar att hitta någon som verkligen är bra. För det som hänt mig och mina syskon är något som satt djupt väldigt länge, och till viss del gör det än idag.

    Men kort svar på din fråga, Ja, det finns killar/män som faktiskt kan tänka sig dejta en singelmamma. Ber om ursäkt för att det blev mycket och lite off topic, fastnade i skrivandets hetta, och jag vill verkligen inte att barn ska råka ut för det som jag och mina syskon fått stå ut med.

     

     


    Tack för att du delade med dig, det ska jag verkligen tänka på. Det är prio ett för mig att, dels inte presentera någon förrän jag är 100 på stt det är en kanonkille. Och dels vara uppmärksam på hur de går ihop den dagen.

    Min lille kille går först i alla lägen.
  • Anonym (Singelmamman)

    Jag menar inte orörd som typ oskuld, det vet jag väl att folk inte tror nu för tiden, men ner att man faktiskt burit och fött en annan mans barn = stort bagage enligt många. Man har en uppenbar historia med en annan. Man är inte den första på så sätt. Om man får fler barn ör det inte första gången för båda.

Svar på tråden Singelmamma - osexigt??