Inlägg från: Anonym (Idiot) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Idiot)

    Provoceras av kejsarsnitt!

    Anonym (Provocerad) skrev 2019-07-08 12:46:08 följande:

    Jag provoceras ihjäl av dessa bekväma primadonnor (som verkar öka i antal) som vill kräva ett snitt för att de inte orkar eller vågar föda barn. Finns inga medicinska orsaker och man inte har en komplicerad förlossning bakom sig borde alka dessa bortskämda fegisar betala sina snitt själva. En frisk förstföderska med en normal graviditet och ett barn som ligger rätt har absolut ingen anledning eller rättighet att kräva att läkare ska lägga sin tid på att genomföra en öppen bukoperation. Alla vet hur barn föds fram. Svälj bekvämligheten och tramset och föd ditt barn. Annars kan man låta bli att skaffa några.


    Ok, jag blir provocerad av att du är lite dum i huvudet och upptar syre från vår vackra planet.
  • Anonym (Idiot)
    Anonym (Jj) skrev 2019-07-11 19:04:39 följande:

    Titta utanför ditt landsting ska du se att hjälp finns.

    Uppföljning sker vid SFINKTERRUPTURER. Har man problem med urinläckage trots bäckenbottenträning (långt ifrån alla bryr sig om att träna upp bäckenbotten igen. Jag får också urinläckage om jag struntar i det ett par månader) så finns det mkt effektiva operationer att göra.

    Och så du vet, urinlöckage drabbar även snittade då själva graviditeten är en stor bidragande faktor till besvär.


    Oj, vilken sten bor du under??? Eftervården för förlossningsskador är undermålig och det ör inte förrän de senaste åren man ens börjat prata om det!!! Och verkligen långt ifrån alla som behöver får ens hjälp även om de slår in dörrarna hos sjukvården! Det pågår förbättringsarbeten med detta på många ställen men det är en låååååång väg kvar. Men kul och tur dör sig att du bor där de verkar ha kommit längre än hela övriga Sverige tillsammans. Gratulerar, verkligen!
  • Anonym (Idiot)
    Anonym (Jj) skrev 2019-07-11 20:11:16 följande:

    Ja inte under samma som dig som tur är. Kaxig för att prata om något du uppenbarligen inte har så mycket insikt i. Tråkigt att se så mycket skit som skrivs (från till exempel dig) när folk arbetar och brinner för detta ämne och gör allt för att det ska bli bättre. I vilket fall som helst är sectio inte lösningen på problemet.


    www.dagenssamhalle.se/debatt/manga-forlossningsskador-men-obefintlig-eftervard-23531

    www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/fler-centrum-for-svara-forlossningsskador_H602561

    Här kan du läsa för DU verkar ha otroligt dålig koll.
Svar på tråden Provoceras av kejsarsnitt!