• Anonym (Ttt)

    Varför ska staten finansiera aborter till stor del(borträknat våldtäkter och minderåriga) då sex inte är en rättighet?

    Jag kan lova dig och alla andra män som vill ifrågasätta rätten till fri abort att skulle det införas så skulle du få ännu mindre tillgång till sex eftersom att kvinnor inte vill riskera att bli gravid.

  • Anonym (Ttt)
    Anonym (Vega) skrev 2019-07-10 09:36:45 följande:

    En abort är för dom flesta också tufft mentalt och fysiskst. De är få som tar en abort med en klackspark.

    Ingen ska tvingas att genomgå en graviditet. Vad är det för dumheter. Det är inget jag förespråkar. Självklart har kvinnan alltid rätt att välja abort utan pekpinnar från någon. Kvinnans kropp, kvinnans val. Men om du tänker efter så inser du att en gravid kvinna i dag ges bara två val hos barnmorskan. Behålla eller abort. Föda och adoptera bort pratas det aldrig om. Skulle någon kvinna ändå vilja det alternativet blir hon motarbetad av alla. För i Sverige ska alla vilja ha sitt födda barnomsorg enligt normen.

    Det är klart det utfördes alla typer av aborter. Det brukar det göras på abortkliniker. Allt från små cellklumpar till foster som var några veckor och i bland några månader. Och det är väl lika klart att dom som genomgår abort har olika orsaker till varför. Inget jag funderar över dock. Man behöver enligt mej inte ha något giltigt skäl alls som kvinna mer än att man vill.


    Men om du tänker efter; är abort ett trauma, hur är då att gå igenom en hel graviditet o förlossning med ett barn man inte vill ha? Jag skulle tycka att detta var ett trauma också.
  • Anonym (Ttt)
    Iarwain skrev 2019-07-10 12:14:47 följande:

    Det finns det gott om forskning på och man vet t.ex. att de stater i USA där abort är svårt att få till stånd har inte en lägre andel ofrivilliga graviditeter.

    Så din eller kommentar kan vi direkt avfärda.


    Eller fler illegala aborter?
  • Anonym (Ttt)
    Anonym (M) skrev 2019-07-10 20:15:30 följande:

    Ok, förklara. Hur är ett mänskligt embryo inte en människa? Är det för att den inte är fullt utvecklad ännu? För varje cell består i alla fall av mänskligt DNA, dvs detta embryo kan inte utvecklas till en apa eller en frukt. Bara till en människa. Denne är även levande eftersom cellerna förökas, delas och växer. Vilket är ett kriterium för liv.

    Om det är utvecklingsstadiet/beroendet av en annan människa för att hållas vid liv så är ju nyfödda bebisar lika beroende. Samma med gravt handikappade människor. Är det ok att mörda dem också ifall de inte passar in i ens livsstil längre? En 5 åring är också lika beroende av föräldern/arna. Går det bra att mörda denne med ifall det blir för jobbigt?

    Så vi ska värna om kvinnors kroppar, men inte om kvinnliga ofödda barns kroppar? Ofödda barn ska mördas ifall deras fäder begår våldtäkt men fäderna själva ska få leva vidare och riskera att fortsätta att våldta. Mmmmååååkejjjj, mycket, mycket bra logik där.


    Här du egna barn?
Svar på tråden Varför ska staten finansiera aborter till stor del(borträknat våldtäkter och minderåriga) då sex inte är en rättighet?