Inlägg från: Anonym (Tveksam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tveksam)

    Ni som har kk´s?

    Vet inte om man kallar det för kk eller älskare. Skillnaden? När jag träffar mannen brukar det vara över ett dygn. Sällsynta fall fler. Är väldigt kär i honom. Har inga problem att erkänna det. Skulle ändå inte kunna leva med honom.

  • Anonym (Tveksam)
    BalkanBoy85 skrev 2019-07-15 00:19:00 följande:

    Grubblar om du och BBW är en o samma person. Skiter bokstavligen i vad andra gör , men vad jag tror o känner ( idag, imorgon ) är en annan femma. Jag skulle aldrig gå med på att andra min fru knullar, men däremot kan jag tänka mig ha sex med frun o en annan kvinna.


    Men hur tänkte du här? Din kommande fru får bara ha sex med dig. Du kan tänka dig att ha trekant med en kvinna. Om hon är någons fru då? Dubbelmoral. Du får men inte din fru.
  • Anonym (Tveksam)
    BalkanBoy85 skrev 2019-07-15 07:58:41 följande:

    Varför gumma sig bakom en anonym nick egentligen?

    Varför ska du eller någon annan bry sig om vad jag tolererar eller icke?


    Jag skiter i vilket, lägger ingen värdering i det, men det är en fråga om hur du resonerar när ingen får ligga med din dam men du få ligga med andra. Hur rättfärdigar du det?
  • Anonym (Tveksam)
    Anonym (Swing for fun) skrev 2019-07-15 06:36:43 följande:

    Låter som något som på sikt kommer att kunna bli riktigt jobbigt att hantera.


    Ja du har helt rätt. Lite orolig för det. Kan vara nyhetens behag också. Hoppas iaf det annars kan det bli tufft. Just nu vill jag bara ha fler och tätare träffar. Sjukt jobbigt att vänta.
Svar på tråden Ni som har kk´s?