Inlägg från: Anonym (Kvinnamedlust) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinnamedlust)

    Porrsurf isf sex

    Anonym (Chatta) skrev 2019-07-17 14:41:37 följande:

    Jag har märkt i vårt förhållande att vi ibland kommunicerar bättre när vi skriver till varandra, istället för att prata direkt.

    På något sätt blir det lättare att uttrycka sig, och våga skriva precis det man vill säga, jämfört med när man sitter mitt emot varandra.

    Man får mer tid att reflektera över det som skrivs, och tänka igenom sina svar jämfört med direkt kommunikation, där det lätt blir förstahandsreaktionen som uttrycks.

    Jag och min fru kom fram till en del nya saker hur vi kan utveckla vårt sexliv, där framförallt hon kände sig mer avslappnad att utrycka sig i text med hur hon vill utvecklas inom sexlivet.

    Inte för att vi har ett dåligt sexliv, men det finns alltid möjlighet att upptäcka nya saker, och det var jättebra för oss att ha de diskussionerna i textform.

    Det underlättar förmodligen att vi var ifrån varandra pga jobb ett längre tag, så var mer naturligt att kommunicera vi chat, än direkta samtal.

    Tycker absolut du ska ta upp det med honom, men skriv ner vad du känner, och ge honom tid att reflektera över det innan han får ge sin syn på saken.


    Så gör vi med numera! Chattar (vi kan sitta bredvid varandra i soffan!) och kan förmedla tankar, drömmar, fantasier som kan vara svårt att berätta om... vi kan dessutom tända varandra rejält genom detta... ett mycket bra tips.
Svar på tråden Porrsurf isf sex