Inlägg från: Anonym (Kl) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kl)

    Porrsurf isf sex

    Tycker att du är en förståndig och rationellt tänkande kvinna. Du har redan svaret inom dig. Du vet vad du vill. Men kan han sluta? Kan du leva med det?

    Du har kanske kämpat vad du ska nu? Varför stånga sig blodig för att han hellre separerar än pratar om hans porrmissbruk?

  • Anonym (Kl)

    Öppna upp till samtal utan att skuldbelägga. Fråga honlm vilken porr han gillar, inte OM han gillar och tittar. Då bjuder du in till ett neutralt svar och sen kan du säga att du funderat på om han är porrskadad med tanke på hans beteende och symptom, (utan att nämna att du snokat, låtsas som inget). Och att det går ut över ert gemensamma sexliv. Låt honom sedan fundera ett tag. Starta inga konflikter. Res dig och säg att han kan fundera några dagar bara. Han kommer troligtvis att bli paff och sen ljuga eller förneka. Men her du honom tid att fundera, innan han hinner svara, så kanske han kommer till insikt och förstår att han måste välja er eller porren.

    För övrigt är jag oxå lite chockad att vissa män verkar kunna runka och ha sex flera gånger om dagen. Vet jag att min sambo runkar på dagen så är det inte ens lönt att ta intiativ på kvällen. Det tar evigheter för honom att komma då. Jag känner direkt på hans kulor om de är nytömda eller ej.

Svar på tråden Porrsurf isf sex