Inlägg från: Anonym (Chatta) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Chatta)

    Porrsurf isf sex

    Anonym (Frustrerad kvinna) skrev 2019-07-16 02:02:55 följande:

    Jag undrar om jag törs visa honom denna tråd, kanske, kanske.,men samtidigt kanske han slår bakut istället, lämnar och vägrar öppna sig. Fan jag orkar inte..


    Jag har märkt i vårt förhållande att vi ibland kommunicerar bättre när vi skriver till varandra, istället för att prata direkt.

    På något sätt blir det lättare att uttrycka sig, och våga skriva precis det man vill säga, jämfört med när man sitter mitt emot varandra.

    Man får mer tid att reflektera över det som skrivs, och tänka igenom sina svar jämfört med direkt kommunikation, där det lätt blir förstahandsreaktionen som uttrycks.

    Jag och min fru kom fram till en del nya saker hur vi kan utveckla vårt sexliv, där framförallt hon kände sig mer avslappnad att utrycka sig i text med hur hon vill utvecklas inom sexlivet.

    Inte för att vi har ett dåligt sexliv, men det finns alltid möjlighet att upptäcka nya saker, och det var jättebra för oss att ha de diskussionerna i textform.

    Det underlättar förmodligen att vi var ifrån varandra pga jobb ett längre tag, så var mer naturligt att kommunicera vi chat, än direkta samtal.

    Tycker absolut du ska ta upp det med honom, men skriv ner vad du känner, och ge honom tid att reflektera över det innan han får ge sin syn på saken.
  • Anonym (Chatta)
    Anonym (Frustrerad kvinna) skrev 2019-07-24 01:17:42 följande:

    Det är väldigt svårt, att på några rader, anonymt på ett offentligt forum, få med alla bitar, som skulle behöva beskrivas, för att ge en rättvis helhetsbild. Iaf så känner jag att det är sveket, undandragandet och oviljan att prata, om det och annat, som gör att jag så totalt tappar mitt värde i vår relation. Att bli bortvald, att aldrig få en komplimang , att känna mig oviktig, som om jag är så lätt att bara lämna.

    Det känns såklart än jobbigare nu när jag blivit äldre också, jag märker rent allmänt i alla sociala sammanhang, att jag blir osynligare för varje år som går. Det verkar vara kvinnans lott här i vårat samhälle. Och om vi råkar öppna munnen och kritisera mäns porrsurfande, så är vi avunsjuka och bittra.

    Det sa fö mannens kompis till mig, rätt nyligen, när jag tyckte att han kunde visa lite respekt för den kvinna han dejtade, som var med, men även mig. Istället för att, som han alltid gör, prata om sexiga, snygga, unga kvinnor, visa bilder och klipp på sin telefon till min man, när jag sitter mittemot dom. Det ska sägas att det är något min man aldrig gjort, alltid något. Hahaha.. Ja, vi lite äldre kvinnor, får vara glada för det lilla.

    *sa jag med en, iaf, liten glimt i ögat.. ;-p


    Håller helt med dig. Jag kollar visserligen rätt mycket porr också, som komplement till vårt sexliv, men din man verkar ha lagt riktigt sex på hyllan för att istället fokusera på fantasierna istället.

    Tror det är så illa att vill du ha ett aktivt sexliv får du hitta någon annan, då han inte verkar intresserad av att förändra sig heller.
Svar på tråden Porrsurf isf sex