• Anonym (U)

    Det här med märkeskopior

    Anonym (N) skrev 2019-07-17 14:21:19 följande:

    Men snälla, att bära väska är tantigt och gammaldags. Jag har aldrig väska och jag har min sk plånka på mobben. Behöver inte heller släpa med mig hela sminkförrådet när jag går ut. Men om jag skulle bära väska så skulle jag aldrig köpa en fejk men inte heller lägga seriösa summor på en sk äkta. Supertöntigt.


    Bär du aldrig på dator, träningskläder eller t ex ett litet paraply?
  • Anonym (U)
    EnAnonumius skrev 2019-07-18 09:33:59 följande:

    Vissa paraply kan man vika ihop så att de blir i "pocket storlek" när de är hopfällda när man fäller upp dem så blir det som den genomsnittliga vanliga "lilla paraplyet" som många har i en väska.

    Hör och häpna, alla har faktiskt inte behov av att ha en väska tlll vardags (som denna tråden handlar om, förutom då att TS klankar på att folk har kopior).

    Där med är det ju inte sagt att man aldrig har väska, i bland när situationen väl kräver att man måste använda väska så använder man ju väska.

    Nu har jag själv börjat med att använda väska, bara för att jag är ute och spelar väldigt mycket på dagarna och då behöver jag ha med mig vätska (vatten) och powerbanks och ibland så har jag med mig matsäck. Då är det käckt med en väska i det sammanhanget. Så min väska är enbart funktionell, jag bryr mig inte om sådan skitsaker som vilket märke den har faktiskt. För en märkeslös väska kan hålla god kvalitet trots att de inte har något "känt märke".


    Du kan ta ditt ?hör och häpna? och stoppa tillbaka det där det kom ifrån. Jag frågade en signatur som tyckte väskor var ?tantigt och gammaldags? och något som Lille Fridolf får i huvudet. Du behöver inte vara orolig, jag fattar att folk använder väskor ibland och ibland inte. Sluta skriva som om folk vore 12 år och förklara vad tråden handlar om.
  • Anonym (U)
    EnAnonumius skrev 2019-07-18 15:12:28 följande:

    Ojdå,...

    Det kom ju från rätt person.

    Förlåt att jag mötte din fråga i analogt med att den var ställd på  på en 12årings nivå från dig...


    Orka tjafsa med dig. Gå ut med din vattenflaska i väskan och spela ditt barnspel :)
Svar på tråden Det här med märkeskopior