• Jinthry

    "Vänta med att köpa ... "

    Nu är jag i vecka 27 och jag har idag införskaffat mig en vagn och beställt en babysitter, lekmatta och sophink. Varför har jag införskaffat mig dessa saker idag kan man undra. Det är rea på många ställen vilket gör att jag kan köpa kvalité utan att ruinera mig.

    Jag gjorde upp en lista tillsammans med min man om vad vi anser är nödvändigt. Sedan kan andra tycka vad fan dom vill om det. Vi har hundar som behöver ut varje dag, därav anser vi att en vagn av bra kvalité är av stort värde. Jag köpte en Emmaljunga duo edge -17 idag för 400 euro. Detta är väldigt billigt för en knappt använd barnvagn - vi har haft tid på oss att hitta en barnvagn till ett pris vi var beredda att ge. Samma sak med de andra sakerna vi beställde - genom att inte behöva stressköpa allt med en vecka gammal bebis på höften så har vi möjlighet att jämföra priser och köpa just när det är rea.

    Gör upp en lista på vilka saker NI anser vara nödvändiga - sedan kollar ni runt och köper det exempelvis från blocket när ni hittar något bra och billigt. Jollyroom har rea nu etc.

    Ha en rolig shoppingspree och lycka till med graviditet och bebisen!

Svar på tråden "Vänta med att köpa ... "