• Anonym (Ulle)

    Porr och lättkläddhet - vårt sexbesatta samhälle gör mig deprimerad

    Jag håller med dig. Det är tragiskt..

  • Anonym (Ulle)

    [quote=79766410][quote-nick]Anonym (Tack) skrev 2019-07-17 23:14:04 följande:[/quote-nick]Vill bara säga att jag känner så väl igen mig i din text om dina känslor och ditt sett att se på det hela. Tack för att du vågade sätta ord på det. Jag har inte läst något i tråden och vet inte om jag ska det heller. För som du skriver är allt det här så normaliserat att det är konstigt att tycka/tänka/känna något annat när det förväntas av dig att inte ha några känslor alls i princip och bara vara okej med allt.

    För mig är det också otrohet, varför skulle det vara skillnad bara för att det är på film än om personen står i samma rum och åmar sig? Konstigt tycker jag..

    Du är iaf inte ensam om det här som sagt, kanske kan vara skönt för dig att veta som det var för mig att läsa. Jag hoppas att den här världen på väg i en ny riktning, där man värderar sex och kärlek högt. Inte som idag, som slit och släng..[/

    Ni är inte ensamma. Jag tycker likadant. Sex för mig är något fint mellan två människor som älskar varandra.

    Inte nåt runkade till porr på nätet.

    Det är tragiskt som det har blivit...... en tragisk värld..

    Så tycker jag iaf.

  • Anonym (Ulle)

    Herregud vad ni försvarar porren! Det är ju helt sjukt!!

  • Anonym (Ulle)

    Jag tycker väl att om man är i sånt behov av porr att man inte kan låta bli fast man har ett förhållande.. då är man ganska fattig...

    och respektlös.

    Minnns nu att många far illa av att de har en partner som inte kan låta bli porr trots att denne vet att den andre far illa av det... och ändå fortsätter. Konstigt förhållande kan jag tycka..

  • Anonym (Ulle)
    Anonym (Porrärgött) skrev 2019-07-21 08:41:11 följande:

    Om båda gillar porr då, är det fattigt och respektlöst också?


    Nej, självklart inte :)
  • Anonym (Ulle)
    Anonym (Håller med) skrev 2019-07-21 15:46:26 följande:

    Om man är i sånt behov av att lägga sig i den andras liv och begränsa den andras frihet och personlig utveckling genom att förbjuda vissa saker då är man ganska fattig ... och respektlös - tycker jag.

    Om man inte kan låta bli att kontrollera o begränsa sin partner trots att denne vet att den andre far illa av det... och ändå fortsätter. Konstigt förhållande kan jag tycka.


    Det går inte att diskutera med nån som är för porr. Självklart får tjejer komplex när killen runkar till andra tjejer. Är det så jävla svårt att förstå ?!?

    Det beror inte på dålig självkänsla hos tjejen, det beror på att killen är respektlös. Jag förstår inte varför vissa inte kan begripa att många förhållande spricker pga porren.
Svar på tråden Porr och lättkläddhet - vårt sexbesatta samhälle gör mig deprimerad