Inlägg från: Anonym (Porrskadadverklighet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Porrskadadverklighet)

    Porr och lättkläddhet - vårt sexbesatta samhälle gör mig deprimerad

    Förstår verkligen varför du är upprörd, främst för att jag själv har varit med om hur mycket skada porr kan göra i ett förhållande. 

    Mitt nuvarande förhållande har i stora delar förstörts på grund av porr. Min mans sexualitet påverkades så pass mycket av porr att han betedde sig som att varje akt i sängen var en porrfilm. Det gick till och med så långt att han önskade att jag skulle färga håret blont (hans grej antar jag), gå ner i vikt och klä mig mer som en porrstjärna. Ibland sa han saker som om han vore med i en porrfilm och det var fruktansvärt avtändande. Han var inte heller där, utan det kändes som att han låg och tänkte på något annat under tiden som vi hade sex. Så kyligt och fruktansvärt avhumaniserande att bara känna sig som en kroppslig utfyllnad för porrfilmer. :'( 

    Han berättade även att han dreglade över tjejer på stan och att han inte kunde sluta tänka i porrtermer när han såg en tjej som var det minsta lättklädd. För honom blev det omöjligt att hålla intrycken från porrfilmerna separata från vårt liv tillsammans. Han var till och med otrogen mot mig med en kvinna som var blond och (i mitt tycke) sminkad som en porrstjärna. Yay. Porrskadad till 1000.

    För oss förstörde porren kärleken helt, det blev kallt och opersonligt, vårt samliv bestämdes av kommersiella krafter och jag tappade helt respekten för honom. Ja vi är fortfarande tillsammans. Han har insett hur porren har förstört och ändrat på sig, men jag är fortfarande inte över det och vi sjunger nog på sista versen.

    Men vet du vad? Män som inte kan använda sin fantasi och behöver fylla upp sina huvuden med färdiga fantasier som några depraverade människor har hittat på är tragiska. Gillar du den här killen kan jag tipsa om att ni tillsammans läser på hur porrbranshen faktiskt fungerar. Se t.ex. intervjuer med gamla porrstjärnor, see behind the scenes-klipp och ta del av studier som visar hur porr påverkar dopaminnivåerna i hjärnan. Porr är inte lika intressant längre när man är mer insatt i den sunkiga industrin som är allt annat än glamorös.

    Kan tipsa om den här sidan: https://fightthenewdrug.org/get-the-facts/

Svar på tråden Porr och lättkläddhet - vårt sexbesatta samhälle gör mig deprimerad