Inlägg från: Anonym (Öppenhet är bra!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Öppenhet är bra!)

    Porr och lättkläddhet - vårt sexbesatta samhälle gör mig deprimerad

    HalfGerman1989 skrev 2019-07-18 09:54:29 följande:

    Är det ingen av er som ser skillnaden mellan att titta på porr jämte verkligheten? 

    Jag har sett på porr sen tonåren och kan klart och tydligt skilja på porren (fantasi) och mina egna relationer (verklighet). 

    Den dåliga självkänslan som beskrivs i tråden kommer av att porr gör fantasierna mer påtagliga, jämte om en/din kille fantiserar om massa tjejer i hans närhet när denne onanerar. I det senare fallet så syns det bara inte, det betyder dock inte att det inte sker. 

    Att din kille skulle ha sett sjukt många nakna tjejer online betyder ju inte att han inte uppskattar dig naken! Du måste ju se skillnaden mellan bilder/film och verklighet? 

    Vill också tillägga att jag har varit helt öppen i alla mina relationer om att jag ser på porr. Vissa har blivit intresserade och vi har använt det i vårt sexliv, andra har accepterat det som just en fantasi. Sån tur är han jag inte stött på någon som skulle sätta begränsningar på fantasier... vilket det just är, en fantasi. 


    Det är ju väldigt bra om man som du kan/vågar vara öppen om det och stå för vad man gör. Många verkar ju sopa igen sina spår noga och göra allt för att dölja att de tittar på porr. Det är klart att det skapar stora problem om tjejen ställer frågan om hennes kille tittar och han svarade att han inte gör det, sen går det ett år eller två och det visar sig vara raka motsatsen. Då visar det sig att killen inte bara tittar på nåt som tjejen haft svårt att förhålla sig till, men han har dessutom ljugit henne rakt upp i ansiktet. Jag tror att om fler skulle vara med öppna omkring det, så skulle det skapa mindre problem i förhållanden. Men kan man inte vara öppen och stå för det så kanske man inte heller mår helt bra av porrsurfandet..?
  • Anonym (Öppenhet är bra!)
    Anonym (Porrärgött) skrev 2019-07-21 08:41:11 följande:

    Om båda gillar porr då, är det fattigt och respektlöst också?


    Beror på...:)
  • Anonym (Öppenhet är bra!)
    Anonym (Porrärgött) skrev 2019-07-21 14:28:32 följande:

    På vadå?


    Om en av dem eller kanske båda har ett sexmissbruk/porrmissbruk så blir livet fattigt, oavsett om båda gillar porr och inte störs av att partnern tittar. Att titta på porr med sexmissbrukaren är som att dricka med alkoholisten.
Svar på tråden Porr och lättkläddhet - vårt sexbesatta samhälle gör mig deprimerad