Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Män- varför är det upphetsande med porr?

    Anonym (Undrar) skrev 2019-07-17 12:44:34 följande:

    Killars version nu, inte vad ni kvinnor tror att er man tycker.

    Varför är det så spännande med porr att ni inte kan hålla er ifrån det?

    Tänder du lika mycket på din flickvän som på porrfilm?

    Vad har det för positiva respektive negativa konsekvenser?

    Kort och gott. Varför ser ni på porr även när ni är i en relation med någon som vill ja sex med er?


    För att det lockar och hetsar tanken. Det genererar än mer lust.

    Varför ser jag på porr, tja har en fru som inte är intresserad av sex kanske mer än kl 8 en lördagsmorgon, en gång i veckan. Hon vill sällan experimentera och ändra sexet. Hon sitter hellre vid FB, köper nya krukor till fönsterna eller ligger och sover än att fundera på eller hitta på sexuella överraskningar eller äventyr. 

    Jag önskar att min fru hade haft samma sexuella drift/tankar, det hade nätporren minskat drastiskt. Nu blir porren en liten tillflykt att få vara helt fri och hämningslös i tanken. Att leva ut sin lust helt enkelt.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (H) skrev 2019-07-17 13:18:40 följande:

    Jag är kvinna och kollar på porr. Får inte jag svara?


    Nej för nu var det mäns tankar som ts var intresserad utav. Hur svårt kan det vara.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Undrar) skrev 2019-07-17 18:08:39 följande:
    Ni använder det som substitut till sex för att er fru har slutat tända på er. Då gör ni inte det för att ni ?kan? och har rätt till det, utan för att få stillat en frustration?!
    Nej inte alls. Jag har försökt med allt när det gäller min frus lust men hon äger inte den sexuella tanken och lusten. Hon tänker inte sex, hon ser inte erotiken någonstans, inte ens om så erotiken skulle ligga framför henne. Hon skulle bara se ett hinder som som hon var tvungen att kliva över.

    I hennes värld har man sex kanske 1, 2 i bästa fall tre ggr i månaden, mest för att bli av med lite spänningar och för att det trots allt finns en programmerad inställning att man har det ibland. Finns ingen variation eller tanke på förändring eller lek.

    Genom åren har hon skyllt på småbarn, stress, trötthet, stora barn, renoveringar, studier, sitt arbete (sjuksköterska) och nu senast klimakteriet, allt bara svepskäl, jag har insett att hon har helt enkelt inte den driften, hon har andra drifter men inte just driften sex/erotik.

    Tyvärr är det den som har lägst drift som då får sätta gränsen och tyvärr så söker jag mig då till internets värld. Tack och lov finns det andra människor som gärna delar med sig av deras amatörmässiga filmer och klipp.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Undrar) skrev 2019-07-18 14:55:22 följande:
    Det finns många kvinnor som är som din fru. Tyvärr. Jag har själv svårt att förstå hur man orkar stanna i en relation där ens närmande och beröring inte egentligen känns viktig eller ens behövd. Det hönder liksom inget i vederbörandes kropp av ens beröring. Puff.. är som att hänga tvätt.. en uppgift.

    Nä hur orkar ni stanna i den konstellationen? Vet frun om ditt porrtittande? Vad säger hon om ditt behov?

    Jag har själv varit kvinnan som inte vill ha sex med sin man och kvinnan som jagar sin man. Ingen av sidorna är rolig.
    Hur jag orkar, ja det är nog en blandning, tycker fortfarande om min fru, hon är vacker att titta på, vi har bra inkomster, bra materiellt, vi har trots allt ett väldigt bra liv, sen är jag väl lat, bekväm, orkar nog inte bryta upp, orkar inte bygga om mitt liv. Vi har ju egentligen precis allt, utom samlivet då förstås.
Svar på tråden Män- varför är det upphetsande med porr?