• Hoppet19

    IVF hösten 2019

    Hedblomster skrev 2019-08-22 11:53:49 följande:

    Ringde och kollade hur befruktningen gått, 11 av 12 befruktade :) Förra gången var det ju 10 av 13 och vi fick 5 blastocyster, så det verkar inte vara vårat problem... Såg att akademiska har en studie för de som gjort minst fyra återföringar där man gör en endometrial scratch, så om vår återföring på måndag som blir vår femte inte går vägen ska jag kolla om vi kan få vara med.


    Wow superbra ju! Men jag är också i samma läge, många befruktade och blastocyster men sen vill inget fastna..... Ska också prova scratchen nästa gång! Hopps det går bra för dig!
  • Hoppet19
    Hedblomster skrev 2019-08-22 16:43:13 följande:

    Ååh om du gör scratchen måste du berätta om det! Hoppas ju såklart jag slipper men om jag inte blir gravid nu vill jag verkligen göra det :)

    Känns så knäppt att jag blir "ruvare" igen på måndag... Tycker det är jobbigt så ser inte jättemycket fram emot det, så stressig och orolig period innan man vet. Mitt förra färskförsök var så misslyckat också. Kände mig helt trasig efter äggplocket och började blöda efter fyra dagar. Vid mina FET har kroppen känts mycket lugnare. Imorgon är det iaf dags att börja med lutinus igen, suck...


    Ja, känns typ onödigt att sätta in ett till embryo som ändå inte kommer fästa. Scratchen känns iallafall som det skulle ge lite hopp! Annars är jag rädd för att det är en helt ny omgång som kommer behövas!

    Hoppas det är så för dig, att det krävs en ny omgång ägg för att leda till en graviditet! Men förstår också att du inte ser fram emot det, att ruva är tufft - det är bara kul första 2 dagarna när man absolut inte kan sia om utfallet, därefter brukar jag känna hopplöshet och ?att det inte tagit sig?. Vid förra FETinsättningen bara grät jag, ville bara därifrån - var så ledsen och arg över att vi ska behöva gå igenom den här skiten!! Och så ska det ju inte vara...

    hoppas du kan ha en fin helg och njuta innan det är dags på måndag!
  • Hoppet19
    Söderlund skrev 2019-08-25 13:37:38 följande:
    Hur dum får man vara, tog ett första test idag på ruvardag 4, men det kan lika gärna vara Ovitrellen som ger utslag så det gav ju ingenting... Står att den kan ge falskt positiva upp till 10 dagar, idag är 10 dagar efteråt.
    Nej men gud jag tror det är ett plus!!! Fatta vad fantastiskt! Håller tummarna att det fortsätter och blir starkare!
  • Hoppet19
    Fifen skrev 2019-08-26 16:01:18 följande:

    Då var man förstagångsruvare. Var inte alls så farligt som jag tänkte att det skulle vara. Nu sitter det ett litet 5dagars på plats som jag hoppas trivs riktigt fint där inne :) De fick tina 4vå st det första inte klarade upptiningen. Hoppas att den som vi fick är lika stark och fin som de sa.

    Testdag 9/9 hur ska man klara av att vänta så länge?!

    Jag tror på vårt lilla frö! <3


    Härligt med din positiva anda! Det behövs! Vilken fantastisk resa du redan har gjort, håller tummarna nu! 9/9-19 tänkt att få plussa då hehe jag har en grej för datum och siffror!!
  • Hoppet19
    Hedblomster skrev 2019-08-26 15:36:30 följande:

    Återfört ett embryo idag på dag fem, fryst fyra och fyra st till ska de kolla på imorgon och se om de kan frysa fler. Kul, men som sagt verkar vårt problem inte ligga i kvantitet så får se hur det går!


    Åh kul! Hoppas den här omgången ger resultat! Lite peppigt är det väl ändå att få ut nya ägg - det ger liksom en helt ny chans tänker jag!

    Själv har jag äntligen fått mens efter 10 dagar med provera.. eller mens och mens lite rött iallfall och mensvärk så nu börjar jag med progynon och förhoppningsvis insättning om ca 2 veckor! Heja hösten 2019!
  • Hoppet19
    Loviisa89 skrev 2019-08-30 08:38:02 följande:

    Jag testade ju på ruvardag 6 med ett testa tidigt och det var ju helt blankt. När jag kom hem från jobbet tog jag upp testet från papperskorgen för att kolla igen (som man gör, haha), och då såg jag ett svagt streck som verkar ha kommit fram när det torkade! Jag tog ett till testa tidigt på ruvardag 8 och fick ett supersvagt streck som knappt syntes (och som förvann när det torkade). Ruvardag 9 testade jag med ett vanligt test och fick då ett tydligare streck, fastän det ska vara mindre känsligt.

    Idag ruvardag 13 har jag testdag och fick GRAVID 2-3 på digitalt! Har fått tid för ultraljud 17 september. Nu hoppas vi på tredje graviditeten gillt, och är ju såklart livrädda för att vi ska få ett till MA. Så jag vågar inte räkna mig som gravid riktigt än.


    Wow stort grattis!!
  • Hoppet19

    Grattis till alla som plussar! Hoppas vi alla får uppleva ett plus snart!

    Imorgon har jag Vul, för att titta slemhinnan, nervös, den brukar vara bra men man vet ju aldrig. Är den fin så blir det insättning säkert i början av nästa vecka! Gaah, denna väntan....... Ska bli kul att ruva, iallfall dom första 2 dagarna typ sen är det tortyr!

  • Hoppet19
    Hedblomster skrev 2019-09-04 12:24:59 följande:

    Ja jag har 17 tabletter trombyl kvar sen i våras... Så det räcker till testdag iaf, men vet inte hur man ska göra om man får plus? Ska man fortsätta eller inte? Vi måste vänta en mens :( så hoppas det finns plats i oktober...


    Dom borde ju verkligen prioritera dig ändå tycker jag, du ska ju inte behöva vänta ännu en månad! Jag tog trombyl av min mormor, hehe. Lånade. Men det hjälte inte, kändes dock skönt att prova något nytt! Om det tar sig så tycker jag du isf ska prata med läkaren och då får dom skriva ut recept.

    Jag vill också få prova något annat, nu blir liksom 4e försöket med exakt lika behandling... får iallfall troligtvis göra en scratch nästa gång om den här inte heller funkar. Tittade slemhinna idag och det såg bra ut så insättning nästa onsdag!!
  • Hoppet19
    flickan89 skrev 2019-09-09 07:05:53 följande:

    Jag skulle börja med sprutorna denna mensen... men tog ett grav test nu på morgonen för mensen kommer ju aldrig..

    Har dock mensvärk ändå..

    Det var positivt!

    Alltså sååå mycker känslor!

    Och sambon är på jobbet!


    Sjukt! Det är ju sånt här man läser om! Det är ju så konstigt, jag hade ju själv önskat att vara en av dom såklart. Hade nog alla här - att råka få en hoppsangraviditet precis inför ivfstart! Så varmt grattis till dig!

    Själv längtar jag tills onsdag - då ska lilla blaston nr 4 in! Hoppas hoppas!
  • Hoppet19
    zey skrev 2019-09-10 10:23:07 följande:

    Då ska man till kliniken igen på fredag för nästa omgång FET, detta blir tredje gången totalt (1ET och nu 2FET).

    Känner mig mer positiv nu än förra gången, samtidigt som man bara har ångest hels tiden.. svårt det här!


    Spännande! Jag mår också bättre den här gången jämfört med förra, gör FET imorgon! Ska försöka andas!
    melissa8601 skrev 2019-09-10 20:58:52 följande:

    Ivf 1 fick vi ut 16. 14 mogna, 11 befruktade.

    Ett till mig och fyra till frysen. (ingen lycka med ngt)

    Körde på exakt samma protokoll denna gång som resulterade i 0 ägg ut av 18 blåsor. Verkligen förstörd, hade inte alls räknat med detta.

    Läkaren sa att hon trodde det räknades som ett försök eftersom vi genomfört ÄP. Hon skulle dubbelkolla. Känns hur surt som helst, inte ens få ruva en dag. Fattar inte vad som gått fel, de trodde ev att det var fel på ägglossningssprutan


    Fy fan vilket jäkla skit!! Verkar ju jättemärkligt, med tanke på hur du svarade innan... Hoppas ni får rätt och att det inte räknas!!
Svar på tråden IVF hösten 2019