Inlägg från: Anonym (Jablå) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jablå)

    Vad ska jag göra

    Maddebuse skrev 2019-07-19 15:30:47 följande:

    [quote=79770236][quote-nick]Anonym (Camilla) skrev 2019-07-19 14:58:17 följande:[/quote-nick]

    [/

    Hur gammal är du? Skulle du själv vilka bli kallad för äckligt svin? Tror inte du skulle de! Jag vet att jag har gjort fel men för det betyder det inte att jag är ett äckel eller svin! Däremot om jag hade till vana att vara otrogen så hade jag varit ett stort svin/ äckel. Sen kan inte du tycka att jag är ett äckel för vi känner inte varandra


    Vill du inte bli kallad svin så bete dig inte som ett svin. Att du och hennes sambo skickade snuskiga sms, va det också nått som bara hände? Att hon berättade för din sambo var rätt gjort, han förtjänar att veta vem han är tillsammans med. Och lämnar han dig så är det enbart ditt eget fel. Ta ansvar för dina handlingar och sluta skyll på andra.
  • Anonym (Jablå)
    Maddebuse skrev 2019-07-19 17:14:31 följande:

    [quote=79770492][quote-nick]Anonym (Jablå) skrev 2019-07-19 16:49:55 följande:[/quote-nick]

    [/

    Jag har inte betett mig som ett svin däremot gjorde jag ett misstag! Att vi skickade snuskiga sms var dum men för att vid gjorde det så var det inte menar att vi skulle ha sex med varandra. Men som sagt det hände och inget jag ör stolt över. Tycker att det är mitt beslut om min kille skulle få veta eller inte. Räckte med att min vän blev arg på

    mig


    Jag säger inte att du ÄR ett svin men det du gjorde var svinnigt. Att skicka snuskiga sms till din väns sambo är ett stort svek mot både din vän och sambo, många skulle se även det som otrohet.

    Det är inte ditt beslut om din sambo ska få veta det eller inte. Du har ljugit och gått bakom ryggen på honom (smsn) och sen haft sex med någon annan. Det är bara rätt att han får veta och han förtjänar att veta vad för slags människa han lever tillsammans med. Beslutet om att stanna (eller inte) med dig som ljuger och är otrogen är hans, inte ditt.
  • Anonym (Jablå)
    Maddebuse skrev 2019-07-21 22:20:38 följande:
    Bara för vi skickade snuskiga sms så betyder det inte att man är otrogen! Jag har inte ljugit bara undanhållit saker som jag visste skulle bli jobbiga att förklara.

    Förstå inte varför du har sådan agg mot mig?
    Det finns många som anser att det är otrohet att skicka snuskiga sms. Och eftersom du ljög eller undanhöll det så vet du ju att det inte nått som din sambo skulle vara okej med. Sen var du otrogen och ville ljuga om det. Men din "vän" berättade så du kunde inte ljuga, nu skyller du på din "vän" om din sambo lämnar dig. Du går bakom ryggen på människor som älskar dig, du ljuger, du är otrogen och du tar inget ansvar överhuvudtaget för dina handlingar.
  • Anonym (Jablå)
    Maddebuse skrev 2019-07-22 21:46:48 följande:
    Antar att du är en av dom som anser att det är otroghet? Du försöker bara få mig att må dåligt och att känna mig som ett svin. Dessutom får du folk med dig, Angående konsekvenser så vill jag komma undan dom
    Ja. Hade min man skickat snuskiga sms med en annan tjej så hade jag sett det som otrohet.
    Komma undan konsekvenserna? Ja det säger ju mycket om dig. Du borde må dåligt över vad du har gjort, du borde också stå för det och acceptera konsekvenserna. Ta ansvar för dina handlingar. 
  • Anonym (Jablå)
    Maddebuse skrev 2019-07-22 22:45:32 följande:

    Isåfall har jag varit otrogen många gånger om snuskiga sms är otrohet. Vadå säger mycket om mig? Bara för att jag vill komma undan konsekvenser.

    Förklara dig!


    Jag hade fel. Du betedde dig inte bara som ett svin just vid detta tillfället, du är ett svin. Hoppas din sambo inser vem du är och att han är värd mer.
  • Anonym (Jablå)
    Maddebuse skrev 2019-07-22 23:46:40 följande:

    Vad gör dig rätten att kalla mig för svin? Hur tror du de känns för mig? Skulle du själv vilja bli kallad för svin?


    Tror inte att någon vill bli kallad svin. Men jag har tillräckligt med insikt för att förstå, om jag beter mig så ett svin så kommer folk att kalla mig för svin.

    Inse att du gjorde fel, att du har gjort många fel, berätta allt för din sambo, ta ansvar för dina handlingar, acceptera konsekvenserna, gå vidare och gör inte om det.
  • Anonym (Jablå)
    Maddebuse skrev 2019-07-23 07:10:20 följande:

    Men vågar inte berätta allt för min sambo lika bra att dölja det. Och jag skickar ju även snuskiga sms till dom flesta av mina killkompisar utan att de blir något mer


    Du har ingen respekt för din sambo.
  • Anonym (Jablå)
    Maddebuse skrev 2019-07-23 12:21:13 följande:

    Det där vet du ingenting om din äckliga bitch


    Haha okej. Så du kallar det respekt att skicka snuskiga sms med andra killar bakom din sambos rygg? Knappast. Du respekterar honom inte och behandlar honom som skit. Hoppas han nu inser att han är värd bättre.
  • Anonym (Jablå)
    Maddebuse skrev 2019-07-23 20:26:51 följande:

    [quote=79779118][quote-nick]Anonym (Jablå) skrev 2019-07-23 19:54:48 följande:[/quote-nick]

    Haha okej. Så du kallar det respekt att skicka snuskiga sms med andra killar bakom din sambos rygg? Knappast. Du respekterar honom inte och behandlar honom som skit. Hoppas han nu inser att han är värd bättre.

    [/

    Jag kanske vill vara lite snuskig! Något problem? Gjorde en hel del

    med honom också.

    Men just nu vill han inte veta av mig


    Förstår honom.
  • Anonym (Jablå)
    Maddebuse skrev 2019-07-23 21:49:35 följande:

    [quote=79779404][quote-nick]Anonym (Jablå) skrev 2019-07-23 21:37:26 följande:[/quote-nick]

    Förstår honom.

    [/

    Varför är du så elak? Hoppas att din kille är otrogen mot dig


    Min man va otrogen, jag slängde ut honom. Och så mycket lyckligare jag blev utan honom. Människor som är omogna, respektlösa, som går bakom ryggen på mig och ljuger behöver jag inte i mitt liv. Så ja, jag förstår din sambo. Min exman insåg utminstånde att det var han som gjort fel och tog ansvar för konsekvenserna. Du kan inte ens göra det.
  • Anonym (Jablå)
    Maddebuse skrev 2019-07-24 07:17:21 följande:

    Jag har sagt flera ggr att jag vet att de var fel och att jag känner mig som ett svin. Jag har bett dom om ursäkt men istället blir jag kallad för svin och äckel, vilket gör ont att höra från dom. Däremot har jag inte mod att sitta och ha ett samtal och bli konfronterad. Jag kanske är lite feg!?

    Men sen när bla du säger att jag både är svin, äcklig,lögnare mm. Gör inte saken bättre! Varför sparka på någon som redan ligger?

    Kan förstå din man att han var otrogen om du är såhär du är i irl?


    Hoppas din sambo går vidare och bli lycklig utan dig. Förhoppningsvis så växer du också upp nån gång och kan respektera din partner. Lycka till.
Svar på tråden Vad ska jag göra