Inlägg från: Anonym (lunabelle tindra) |Visa alla inlägg
  • Anonym (lunabelle tindra)

    Tjejer/kvinnor - Hur mycket "tafsande" är okej?

    Absolut inte inför andra.

    Visst vill jag ha närhet och uppskattning men ibland kan det kännas för ytligt och sexfixerat tyvärr. Men bäst att inte säga nåt så han inte känner sig kränkt.

  • Anonym (lunabelle tindra)
    Mimosa86 skrev 2019-07-21 16:27:05 följande:

    Alla par är olika, alla har olika nivåer för beröring och olika önskemål i relationen.

    Jag tycker om fysisk beröring och vill ha mycket av det. Dock mer kramar och smek. Kommer mannen och grabbar tag i bröst och rumpa blir jag irriterad och ganska avtänd. Gillar inte pang på rödbetan. Blir betydligt mer upphetsad av en kyss i nacken och en omfamning bakifrån.

    Inget tafsande framför barnen. Noll tolerans. De får se kramar och kyssar. Kärlek. Vill inte att dottern ska tro att det är ok att som kvinna bli tafsad och grabbad på för att hon är i en relation. Hon ska lär sig att hon bestämmer över sin egen kropp och väljer själv vart ribban ska läggas.

    Samt inför allmänheten. Gärna kramar och kyssar. Men inte beröring på intima delar. Det är intimt mellan ett par och inget andra ska tvingas se på.


    Exakt! Man har inte rätt att tafsa och rätt till någon annans kropp bara för man är ihop. 

    När du skriver "nolltolerans", är det att du inte tolererar detta från mannen och han egentligen hade velat tafsa på dig inför barnen om du inte hade sagt ifrån?
Svar på tråden Tjejer/kvinnor - Hur mycket "tafsande" är okej?