Inlägg från: hjärtekrossad |Visa alla inlägg
  • hjärtekrossad

    BF April 2020

    Plussade idag gravid 3+

    Det är ett mirakel för jag har inte haft mens på ca 6 månader . Inte en droppe. Trodde liksom att jag är steril och att det inte blir fler barn.

    Men har gått med illamående och ömma bröst i några veckor. Tänkte jag var sjuk eller nått. Jag är 39 år.

  • hjärtekrossad

    Jag är så glad över plusset men min man vill jag gör abort annars tänker han lämna mig. Han är 49 och jag 39 år.

    Jag tänker behålla. Är så sjukt glad trodde inte jag kunde få fler barn.

  • hjärtekrossad

    Är i v.6 och har haft extremt illamående som gjort jag tappat flera kilon. Men nu känns det bättre.

  • hjärtekrossad

    Mina synptom har kommit och gått. Nu har jag inga ömma bröst alla bara lite illamående ibland. Var på vul igår och jag var 11+4 allt såg bra ut och det lilla hjärtat slog så fint.

  • hjärtekrossad

    Är i v 12+5 Alla symptom har försvunnit, vakna idag med platt mage och inga ömma bröst. Kändes så totalt ogravid, så jobbigt då mina andra två gravidteter var det symptom hela tiden. Åkte ut till teknikmagasinet och köpte ett stetoskåp, vill ju höra hjärtljuden. Hitta inga hjärtljud dock fick jag en rejäl puff den kändes tydligt. som visade att bebisen inte gillade att jag drog med stetoskåpet över magen. Tydligen spökveckor nu och jag avskyr dem. ..!

  • hjärtekrossad

    Efter att min pojk fick biverkningar av panderix så började jag läsa på och undersöka vad vaccin innehåller. Det är skrämmande information om vad vaccin innehåller. Därför kommer jag aldrig mer ta några vaccin. Bla innehåller panderix höga doser kvicksilver

    Ska det sprutas in något i min eller barnens kropp vill jag se innehållsförteckning, biverkningar, dödsfall kontra hur många det ska hjälpa.

    Alla tar sina egna beslut men jag lovar er att om ni frågar bm, läkare, sjuksköterskor vad vaccin innehåller så kan det INTE svara på det. De vet ,blivit lärda att vaccin är bra inget annat.

  • hjärtekrossad
    DVQ skrev 2019-11-05 13:14:04 följande:

    Ja, alla gör ju som de vill. Jag förstår att man blir avskräckt efter att ha varit med om något som du beskriver, men panderix var väldigt speciellt.

    Vanligt influensavaccin och annat vaccin är väldigt väl testat och fördelarna överväger med råge nackdelarna.


    Bla bla det sa dem om panderix också! Du upprepar bara som ett mantra vaccin är säkert! Vaccin är säkert. Nej det är inte alls så säkert som de säger.
  • hjärtekrossad
    DVQ skrev 2019-11-09 21:54:52 följande:

    Vilken extremt otrevlig ton du har. Jag har bemödat mig att bemöta dig respektfullt så jag kan inte se varför det ska vara nödvändigt.

    När det gäller panderix är det konstaterat i efterhand att det inte testades lika väl som andra typer av vaccin. Det fanns inte tid till det. Det är inte att rapa upp saker, det är att konstatera fakta.

    Sedan undrar jag också varför vi ska lita mer på dig och din antivax-propaganda än på hela den samlade vetenskapen?

    Men visst, alla får göra som de vill. Se bara till att hålla dina ovaccinerade barn borta från öppna förskolor och förskolor där mitt barn vistas.


    Eftersom du vacccinerar dina barn får du förklara hur ovaccinerade skulle vara en risk för vaccinerade?

    Haha det är bevisat att ovaccinerade barn är friskare än vaccinerade. Sen jag helt slutade med vaccin för mina barn är de inte längre sjuka. Alla andra går runt och är sjuka men inte mina barn! Jag säger bara en sak ta reda på vaccin innehåller. Sen om ni vill spruta in gifter i era barn. Låt mig inte hindra er!
  • hjärtekrossad

    Sen var videolänken av just undersökande forskare som står för att folk ska få vara friska och inte kassako till globala medicin jättar! Dessa jättar tjänar mer på sjuka människor än friska.

Svar på tråden BF April 2020