• Flaffy

    Min sambo verkar inte tända på mig längre

    Du är inne på rätt spår själv. Att vandra åt var sitt håll. Hur mår han egentligen? Deppig, knölig jobbsituation? Annat? Behöver han kanske uppsöka vård för att se vad som fattas honom?

    Har verkar ju inte vara den mest lekfulle att ha sex med heller. Väldigt mycket han inte vill.

    Det är nog dags att ni sätter er ner och tar ett riktigt ordentligt snack hur nu vill ha det och hur ni ser på framtiden som. Det är definitivt inte läge att fundera på barn. Han kanske just har tappat intresset och bara är kvar i relationen av socioekonomiska skäl. Tror att det är dags för dig att segla vidare.

  • Flaffy

    Ok. Nu mer info om den komplicerade situationen. Ser ut som om ni separerar förlorar han både jobb och vänskap. Det här är väldigt innästlat. Så kan det bli bland. Sen får du inte säga att du är någon sexgalning. Det är du inte! Förstår och tycker definitivt att du ska ge relationen en chans. Precis som du säger. Man kastar inte en 6-årig relation i soptunnan. Så vad göra? Jag tycker du ska driva igenom en kontakt med familjerådgivningen. För att reda ut situationen. Med det inte sagt att ni till varje pris ska rädda relationen utan att ni ska komma fram till bästa lösningen som även kan innebära en separation. Men då har ni fått knyta ihop säcken på ett så bra sätt som möjligt via rådgivningen. Lycka till!

Svar på tråden Min sambo verkar inte tända på mig längre