• Bjära

    Väldigt fula kvinnor. Hur får de ett förhållande?

    Fast det vet man ju inte alls vad som är att anses som vackert.

    Jag har jobbat i jordens alla hörn och idealet skiljer sig enormt. I Japan ska man se ut som en spenslig tonåring, medan i Afrika ska man se ut som man kan amma sjuttioelva barn utan att ta en bit att äta emellan, så det ska vara stora bröst och stor rumpa, mage är valfritt. 

    Sedan TS, så är det ju inte utseendet som avgör om det blir ett förhållande. Tänk dig själv att du blir ihop med en fotomodell enbart pga utseendet. Vad ska ni prata om när den värsta klådan har stillats i ditt könsorgan? Och vad kommer ni ha gemensamt den dagen personen förlorar sitt utseende? För den dagen kommer, tiden är inte snäll. 

    Och vi kvinnor har två saker män verkligen vill ha, det är bröst och en fitta. 

  • Bjära
    joffan skrev 2019-07-27 00:09:59 följande:
    Menar du normerna i samhälletsom många strävar efter? Iså fall kan vi kalla mig ful. Jag är kort, flera kilo övervikt, sminkar mig inte och köper inte märkeskläder. Men jag är noga med att vara ren, sköter hygienen väldigt noga, väldigt fåfäng för finnar, spretiga ögonbryn osv. Klär mig alltid helt och rent. Jag har aldrig haft problem med att hitta killar. Jag är väldigt glad, ler ofta, är nöjd med mitt utseende själv, rätt självsäker och förmodligen har min personlighet hjälpt mig mycket att stårla ut min skönhet. Märker att jag möts ofta av leenden tillbaka av andra och har lätt för att prata med nytt folk.
    Och jag är längre än normen för kvinnor, kurvig a la marilyn Monroe, spretiga ögonbryn, och pga av mina "blattegener" har jag kroppsbehåring (som jag inte kan raka eftersom jag får finnar som gör ont), är överviktig, bryr mig inte ett skit om mode, men ändå så försökte tre män flörta upp mig när jag var och handlade idag. 

    Folk brukar dock säga att jag är söt tills dess att jag öppnar munnen, men det är just att jag har åsikter som attraherar mina partners i det långa loppet. ;)
Svar på tråden Väldigt fula kvinnor. Hur får de ett förhållande?