• Tecum

    Väldigt fula kvinnor. Hur får de ett förhållande?

    "Det finns ingen sugga så ful att det inte finns galt till henne". Gammalt djungelordspråk, lika sant som det är sagt. Så kvinnor kan alltid få sex om de bara är ute efter det. Den diskussionen kan vi släppa.

    Men varför får de ett förhållande? Jo om de är snälla, omtänksamma, charmiga, anpassningsbara, lojala, gillar sex och är allmänt trevliga är de flickvänsmaterial oavsett utseende. Tyvärr är det inte lika lätt för killar, även om det hjälper upp deras chanser också. Tjejer ser mer till utseende och yta plus att de helst vill se en viss "status" hos killen. Inte nödvändigtvis att han är välbärgad, men att han har jobb, att han har driv, social kompetens och vänner. Högre krav på killar totalt sett, alltså.

  • Tecum
    Anonym (Hur gör dom?) skrev 2019-07-26 20:09:00 följande:
    Har inte skrivit något om varför utan hur om man ska tillägga.
    Hur och varför hänger ihop. Om tjejer är som jag skrev räcker det att hon tar sociala kontakter, irl eller på nätet, så löser det sig.
  • Tecum
    Dr Nail skrev 2019-07-26 20:21:14 följande:
    Om hon har en fitta och en mun då är hon REDAN inte ful. Har hon dessutom en röv kommer hon fan gå långt!
    Exakt, med såna tillgångar är det svårt att misslyckas...
  • Tecum
    Anonym (Hur gör dom?) skrev 2019-07-26 20:20:10 följande:
    Varför är ett ifrågasättande
    Medan hur de gör är alltså hur de går tillväga.
    Som sagt, sociala kontakter. Det räcker för tjejer.
  • Tecum
    Mimosa86 skrev 2019-07-27 00:39:48 följande:
    Är det HÖGA krav?? Att han ska ha ett jobb, ett driv och vara social? VEM (kvinna som man) letar efter någon som är arbetslös, omotiverad, ointresserad och dessutom kass på att umgås med folk?

    Anledningen till att många kvinnor har just de kraven är ju för att de SJÄLVA har jobb, driv och ett socialt liv :)

    Man letar ju alltid någon likasinnad.

    Tror knappast Katarina 40+ med torgskräck letar efter en festprisse att tillbringa livet med. Eller att Sonja i Burträsk som aldrig varit utanför kommungränsen söker en äventyrar eller driven man med reslust
    Vänta nu, jag skrev högre krav, inte FÖR höga. Det är rimliga krav och kvinnan ska förstås välja den man hon känner för. Men det är allmänt känt att män inte har så höga krav på kvinnans jobb, karriär, tillgångar eller ambition som kvinnor har på män. Detta är ett faktum men därför inget fel. Och med tanke på hur många arbetslösa, sjukskrivna, outbildade och arbetsskygga kvinnor som skriver här och beklagar sig över elaka karlar borde män ställa lite högre krav, snarare än att kvinnor skulle gå ner i kravlistan.

    Däremot tycker jag inte att blyghet och liten sexuell erfarenhet är skäl att välja bort män, vilket sker idag. Ingen man väljer bort en kvinna av de skälen.
  • Tecum
    Mimosa86 skrev 2019-07-27 23:01:48 följande:
    Håller helt med att detta inte är höga krav och att dessa krav bör ställas av båda, man som kvinna. Om det är det man söker.

    Helt rätt. Det är inte höga krav. Alls.
    Och män bör också ställa högre krav på en relation och tex våga satsa på en kvinna med högre utbildning och lön utan att agera hotad och trängd (pratar av erfarenhet).

    Nej, blyga och sexuellt oerfarna män bör inte selekteras bort (skulle själv inte göra det) men jag har förståelse för att det sker. En man har betydligt större chans till orgasm (oavsett om kvinnan är erfaren eller oerfaren) än en kvinna har. Det är rätt meckigt att få orgasm öht som kvinna och därför funkar det inte för alla kvinnor att ligga med oerfarna eller nonchalanta män. Trist men sant. Hade vi alla haft samma orgasmmöjligjeter hade det varit en annan femma, men nu är världen inte rättvis.
    Ja om du som kvinna är ute efter ett ons eller kk förstår jag att du väljer en erfaren man. Men för en relation är det inget skäl att välja bort en oerfaren, som jag sagt tidigare är sex inte direkt raketvetenskap och det är inga problem att lära upp en motiverad man till en utmärkt älskare. De nonchalanta hittar du snarare i gruppen erfarna, mera bestämt de som har lätt att få kvinnor. De behöver inte anstränga sig, kvinnor kommer till dem ändå.
  • Tecum
    Anonym (adadf) skrev 2019-07-31 00:52:31 följande:
    Fast det hjälper ändå inte för det gör bara att man blir bra på att bli vän med kvinnor för man förväntas fortfarande vara den som tar initiativ om det ska bli något mer. 
    Jo det hjälper. Om man lär sig att umgås med kvinnor och inser att de inte är från en annan planet blir det lättare att både ta och ta emot initiativ.
  • Tecum
    Anonym (adadf) skrev 2019-07-28 04:06:55 följande:
    Fast blygheten behöver inte betyda att man inte kan vara social. Många kan fungera bra socialt få många vänner men ha svårt just med raggningsdelen. Det är skillnaden för kvinnor är det inget problem eftersom normen är att männen ska vara dom som tar initiativ kvinnor gör det sällan och aldrig när det gäller killar som inte visar självförtroende och kaxighet. Har då aldrig själv sett det hända och inte hört någon som varit med om det.
    Jag har varit med om det! Jag var blyg, hade dåligt självförtroende och var så långt ifrån kaxig man kan komma. Jag hade svårt med tjejer och började tappa sugen. Men plötsligt hände något, jag fick blickar och tjejer tog initiativ. Jag hade inte ändrat klädstil, börjat träna, bytt frisyr eller något annat som kvinnor gärna tipsar om. Men tydligen utstrålade jag något annorlunda, en säkerhet jag inte kände, eller vad det var. Eller så hade tjejerna mognat till och insett att de behövde se lite längre än näsan räckte för att få ihop det. Hursomhelst lossnade det och det dröjde inte länge förrän jag var i en fast relation, vilket var det jag var ute efter.

    Men det gör väldigt mycket för den som är blyg och osäker att få den bekräftelsen från en tjej, även om det inte är något märkvärdig. Så det är ett tips till er kvinnor, några vänliga ord till den blyga killen kostar inget men kan betyda jättemycket för honom. 
  • Tecum
    Ignoramus skrev 2019-07-31 17:26:50 följande:
    Från någon som kände den blyga killen som samlade på hårstrån från tjejer som han på något vis varit i kontakt med och sparade dessa i en bok tillsammans med dagens datum så KAN det faktiskt bli obehagligt att vara snäll mot den blyga killen.

    Jag har tyvärr den erfarenheten att ger man dem ett finger så tar de hela handen och fortsätter med armen, just för att de inte kan besinna sig när någon tjej väl ser dem.
    Okej, då vet vi var du står och hur du ser på människor.
  • Tecum
    Ignoramus skrev 2019-08-01 07:32:14 följande:
    Som sagt, förmodligen för att du lever i din förvrängda verklighet och bara ser det du vill se. Och för att killar i regel tycker att tystlåtna killar per automatik är snälla för att de inte basunerar ut sina elakheter, medan tjejer har en helt annan erfarenhet av tystlåtna, blyga killar. Dvs att de har gått omkring och tyckt synd om sig själva hela livet för att inga tjejer magiskt har upptäckt hur fantastiska de är (eftersom de inte har visat det överhuvudtaget), så istället har de sökt sig till andra ensamma män och gemensamt kommit fram till att det är kvinnornas fel att de är ensamma. Att kvinnorna bara väljer elaka män. Att de är dumma i huvudet just därför. Och bortskämda.

    Och voilà! så är den så kallade snälla killen snarare bara bitter, gnällig, offerkoftig och kvinnohatande.
    Men alltså, fattar du inte att du ger TS rätt när du skriver såna inlägg? Du är ju precis den kvinna han beklagar sig över, hon som dömer ut en stor grupp män utan att känna dem närmare. Du och TS är samma sort och har samma negativa människosyn, ni skulle nog passa bra ihop... Skillnaden är att han är bitter över att känna sig misslyckad och utanför, du är bara elak.
Svar på tråden Väldigt fula kvinnor. Hur får de ett förhållande?