• Anonym (A)

    Väldigt fula kvinnor. Hur får de ett förhållande?

    joffan skrev 2019-07-26 19:33:37 följande:
    Den som är vacker i en persons ögon är kanske inte lika vacker för en annans.

    Vad anser du vara fult? Tycker du alla borde följa någon norm? Eller hur tänker du? Mest intressant hur du tänker här smile1.gif tror du påriktigt att alla män i världen attraheras till precis samma utseendetyp? Du kommer märka när du blir äldre att så är det inte. smile1.gif Med åldern kommer du också förhoppningsvis lära dig att en fin personlighet görcen person vackrare smile1.gif
    +1
  • Anonym (A)
    Tecum skrev 2019-07-31 16:18:22 följande:
    Jo det hjälper. Om man lär sig att umgås med kvinnor och inser att de inte är från en annan planet blir det lättare att både ta och ta emot initiativ.
    +1
  • Anonym (A)
    Smecker skrev 2019-08-03 16:28:21 följande:
    Stämmer inte. Om män slutar ragga på allt med puls så kommer kvinnor att ragga istället. Det gör de visserligen redan, om mannen är intressant och attraktiv, men många gånger hinner de aldrig ta initiativet eftersom de flesta män som raggar är så fruktansvärt på.

    Och, tips från coachen, om mannen som kvinnan raggar på inte uppfattar, eller vill uppfatta, det diskreta sättet, så brukar de flesta kvinnor anpassa sig och bli mindre diskreta. Har jag hört. Rent empiriskt.
    +1
  • Anonym (A)
    Smecker skrev 2019-08-16 19:53:37 följande:
    Att du inte kan hitta något som man kan peka på förutom att mannen är blyg och försynt betyder inte att andra människor inte kan hitta något.

    Jag tror att det snarare är det som är problemet med dig och flera andra. Ni verkar se män som endimensionella varelser där blyg och försynt är den enda egenskapen de kan inneha som gör att kvinnor väljer att inte ta initiativ. Särskilt om man är uppvuxen i en liten håla där alla känner (till) alla, där många vuxit upp på samma gata, gått i samma skola eller arbetat på samma arbetsplats, då lär man känna även de blyga och försynta på ett mer heltäckande sätt och gör ett informerat val.

    Det finns gott om kvinnor som också är evighetssinglar. Men de flyger under din radar, precis som du flyger under många kvinnors radar, av olika anledningar. Kvinnor som är feta, fula, handikappade, har tråkiga personligheter, inte vill ha sex snabbt och enkelt, fråga dem hur lätt det är att hitta någon.
    +1
  • Anonym (A)
    pyssel skrev 2019-08-30 16:36:30 följande:
    Båda grupperna finns. De som låter sina tillkortakommanden dominera självbilden och handlingarna, och de som brister i självinsikt om sin attraktionskraft. Jag ger alla dagar i veckan hellre en välformulerad kille som fastnat i dålig självbild en chans, ett tag iaf, än en som saknar självinsikt och fastnat i tankar om vad han "förtjänar". Den sista gruppen känns bäst igen på svartsjuketendenser och projiceringar när man visat sitt trevligaste jag men inte följer upp eller ger så mkt mer. Då har man lurat dem, lekt med dem, sagt a men inte b eller fjantat runt för uppmärksamhet.
    +1
Svar på tråden Väldigt fula kvinnor. Hur får de ett förhållande?